Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Toke Kruse fra Billy's Billing Min 100-timers arbejdsuge gør mig stolt!

Min 100-timers arbejdsuge gør mig stolt!

6,486 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
02 June 2012

I de seneste år er det som om at det handler om at arbejde så lidt som muligt og få mest muligt igen. Man kunne fristes til at sige at det i høj grad handler om at kunne være så doven som muligt og samtidig opnå en fuld månedsløn for det.

Tanken er jo uden tvivl sød.  Det at man bliver betalt for at kunne rejse rundt og holde ferie 24/7. Men vent nu lige engang. Dette får det nemlig til at lyde som om at det at arbejde pludselig er blevet et onde man skal prøve at undgå. Denne arbejdsindstilling er jeg slet ikke enig i. Jeg nyder at arbejde meget, fordi jeg arbejder med de ting som jeg brænder for. Det giver mig indhold i hverdagen, og jeg sætter stor pris på at være sammen med mine kollegaer, hvor jeg har mulighed for at diskutere om nye tiltag bør og skal føres ud i livet. Hvis jeg kun havde fire timer til det hver uge, ville jeg slet ikke kunne få alt det igen som jeg modtager hver dag ved at arbejde. Derfor er jeg glad for at min arbejdsuge ofte ender op omkring 100 timer, og jeg nyder hvert sekund af den. Det er da klart at jeg som alle andre tager på ferie en gang i mellem - hvor jeg dog også arbejder - men arbejde er for mig ikke et fy-ord. Jeg synes til gengæld at passiv indkomst og passiv adfærd generelt er et fy-ord. Det lugter ganske enkelt af dovenskab og anti-aktivitet.


For mig er hårdt arbejde vejen frem

For mig er drømmen om ikke at arbejde et marridt. Men tanken om at der kommer penge ind uafhængigt af om der er nye kunder eller ej, er selvfølgelig rar. For mig er det bare ikke et mål ikke at arbejde – faktisk interesserer det mig slet ikke om jeg skal arbejde 100 timer om ugen eller ej. For mig handler det i højere grad om hvad jeg har nået når dagen er omme.


4-timers arbejdsuge er ikke fedt

Jeg tror at jeg har slået det fast nu, men for mig er en 4-timers arbejdsuge for det første en utopi og for det andet ikke noget som jeg ville være stolt over at leve efter. Tror du at Rom blev bygget på fire timer? Eller at Steve Jobs arbejdede fire timer om ugen mens han byggede et af verdens største brands op? Eller Obama for den sags skyld? Succesfulde personer arbejder HÅRDT og røven ud af bukserne for at opnå deres resultater. Derfor er jeg også taknemmelig over at succes sjældent kommer af sig selv.
 

Afrunding

Hvad med dig? Overvejer du hvad der skal til for at du kan nøjes med at arbejde fire timer om ugen, og har du tænkt på hvad du så skal lave de ørige 20 timer i døgnet? Jeg vil i hvert fald aldrig arbejde sølle 4 timer om ugen!

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Toke skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere