Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Den der kløe der bare er der...

1,343 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
27 November 2012

Jeg ved ikke hvor jeg skal begynde, hvad er det jeg skal begynde på og hvorfor ?

Jeg ved bare jeg er rastløs, det klør over hele kroppen for at komme igang. Og alligevel ikke, jeg kan ikke finde ud af tage et eneste skridt i nogen retning, jeg sidder og kigger på jobs men der er bestemt ikke noget der frester bare en lille smule. Jeg tror jeg vil kunne bevare gejsten et par mdr. og så vil denne rastløshed komme igen. Denne føelse af at der skal ske noget mere, noget udfordrene, noget nyt, det kan da ikke være rigtigt at "this is what you get !" Der MÅ være noget andet !

Noget hvor jeg kan finde ro og samtigdig kan skovle sne, tage opvask, lave mad, køre a la carte, og side foran skærmen og besvare mails og søge nu viden på én arbejdsdag. Jeg elsker disse arbejdsdage hvor jeg både kan lave noget hvor jeg skal bruge knoppen og noget hvor jeg i prencippet kan slå den fra og bare lade resten af kroppen arbejde hele dagen. Jeg elsker at komme udbrændt hjem fra abejde og vælte ned i sofaen foran pejsen og falde i søvn her. Jeg elsker at have følelsen af at idag skete der en udvikling ved nogle små ændringer enten for virksomheden eller for de ansatte. Det giver mig så meget energi at se ting/mennesker flytte sig. Det der der endnu bedre eller ligeså godt er når gæsterne får en oplevelse af at have fået noget mere en "BARE" en god spise/drikke oplevelse. Hvis de kan se en sammenhæng mellem en ændring af madindtagelse og den måde de enten fysisk eller physisk forandrer sig stille og roligt eller bare det at de ændre deres opfattelse eller for en aha oplevelse til at se verden på en ny måde. 

Jeg vil gerne lave en virksomhed der rykker mennesker. Men hvordan de skal rykkes og hvorfor ved jeg ikke. Jeg ved bare det ikke er nok at give gæsten en god mad/drikke-oplevelse i forbindelse med et besøg hos fx en restaurant/cafe/catering-virksomhed.  

Er det for meget at ønske sig ? Er det for ukonkret eller for drømmende ??

Åhh..giv mig noget feddback på det her så jeg ikke sider i det her hak. Jeg vil videre, enten med min kommende virksomhed som skal kunne rykke ved mennesker eller også skal jeg stoppe og få et fast arbejde. Jeg kan bare ikke blive ved med at side her og være handlingslammet.

Kan der ikke komme en god forretningside, en masse kapital og en sparringspartner ind af døren og sige "Kom vi gør det her !!".

Min bedre halvdel er ved at blive rigtig irreteret over jeg bare sidder og kigge på nettet og tænker en masse men uden egentlig at foretage mig noget. Jeg kan godt forstå ham, så vær sød at give mig et los i røven eller hjælp mig med at få hul på det her. En eller anden dag ved jeg at jeg vil vende tilbage til det her men han har jo ret i at jeg ikke bare kan side op vente på at iden hopper ind i hovedet på mig, så kan jeg jo lige så godt tage et alm. job imellem tiden og gøre lidt nytte.

Men det vil stadig klø et sted i kroppen...

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når TinaFA skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere