Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

SEO'ere - et jaget folkefærd

1.450 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
04 September 2007

Jeg har netop læst her på Amino, at Grosen.com er solgt til gratis.dk - og at Grosen selv er ansat som udviklingschef i gratis.dk Dermed beskæftiger virksomheden fire mennesker. Stort tillykke med handlen herfra!

Grosen nævner selv i pressemeddelelsen, at søgemaskineeksperter er et jaget folkefærd ude på jobmarkedet. Det er der noget om. For et par uger siden havde jeg selv en ret sjov oplevelse. Jeg blev ringet op af et rekrutteringsfirma, der gerne ville tale med mig om et jobskifte. De var hyret af en af landets største udbydere inden for et felt, som jeg af diskretionsårsager ikke vil nævne her.

Den gode mand (han var i alle fald flink) gjorde sit for at lokke mig. Chefstilling - masser af benefits - årsløn på minimum 1.000.000 + bonus. Jeg lyttede andægtigt, og da han var færdig, foreslog han et møde på neutral grund i Aalborg til en kop kaffe. Nu var tiden inde til at spørge ham, om han slet ikke havde overvejet problematikken i, at jeg ejer 40% af Concept Interest? Jo da! Det vidste han skam godt, men det skulle da ikke afholde ham fra at prøve, som han udtrykte det.

Vi endte med at have en rigtig god snak (hvor jeg gav ham et par navne i branchen, han kunne prøve med), og han fortalte mig, at det på det nærmeste var umuligt at opstøve nogen, der virkelig kan det med SEO. Som han sagde det: "Enten er de selvstændige med en fantastisk god forretning, eller også sidder de i et job, hvor de stort set selv kan diktere lønnen". Han følte sig ganske enkelt nødt til at tage fat i bl.a. mig - selvom jeg altså er selvstændig.

Jeg afslog naturligvis pænt, for dels har jeg ikke lyst til at være lønmodtager, og dels har jeg ikke lyst til at gå ned i løn. Men det er da lidt vildt, at "headhuntere" er nødt til at tage fat i selvstændige erhvervsdrivende for at skaffe kandidater.

Se - det var lige en historie fra Himmerland her på min nye Aminoblog. Nu vil jeg ønske Grosen og gratis.dk rigtig held og lykke!

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Thomas skriver Skriv dig op