Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Slut med nul skat i Dubai?

1.838 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
22 April 2023

Dubai forbindes ofte med et sted, hvor der er nul skat. Det er også korrekt, at der på de fleste områder er nul skat i Dubai, og de enkelte undtagelser til dette udgangspunkt sjældent har betydning for de danskere, som flytter til Dubai. Fra den 1. juni 2023 vil der dog være selskabsskat i Dubai og resten af de Forenede Arabiske Emirater. Denne korte artikel vil forklare, hvilken reel betydning det har for virksomhedsejere i Dubai.

How to Get an Industrial license in Dubai and the UAE - Company Setup 

Selskabsskatteprocenten vil være på 9 % af selskabets årlige profit, som overstiger, hvad der cirka. svarer til 100.000 USD. Selskaber som har et årligt overskud på under 100.000 USD vil således stadig væk skulle betale nul skat i Dubai. Denne regel betyder, at den nye selskabsskat i Dubai ikke får den store betydning for mange mindre virksomheder, da de stadig væk vil betale nul skat i Dubai. Udgifter til løn til selskabets daglige ledelse vil være blandt de udgifter, som kan trækkes fra i selskabets overskud, og dermed måske være med til, at selskabet ikke skal betale selskabsskat.

 

Udover denne beløbsgrænse så vil der være mulighed for de såkaldte free zone-selskaber for fortsat at betale nul skat i Dubai. Denne type selskab skal således kun betale 9 procent skat af virksomhedens overskud, der overstiger 100.000 USD, såfremt virksomheden har transaktioner med selve de Forenede Arabiske Emirater. Har free zone-selskabet derimod kun transaktioner uden for de Forenede Arabiske Emirater og/eller med selskaber og myndigheder i free zoner i de Forenede Arabiske Emirater, så vil free zone-selskabet skulle betale nul skat i Dubai, selvom free zone-selskabets overskud skulle overstige beløbsgrænsen på 100.000 USD.

 

Det er dermed muligt at lave en selskabsstruktur i Dubai, hvorved man fortsat betaler nul skat i Dubai som virksomhedsejer, selvom de nye regler om selskabsskat fra den 1. juni 2023, begrænser mulighederne en anelse i forhold til de hidtidige regler på området.

 

I Friis Advokatfirma bistår vi iværksættere og virksomhedsejere, som ønsker at drive virksomhed i Dubai, med alt der har relation til etableringen af virksomheden i Dubai. Vi bistår således med stiftelse af selskab i Dubai, opholdsvisum til Dubai, skattemæssige forhold, åbning af erhvervsbankkonto i Dubai, bogføring samt bolig i Dubai. Du kan kontakte os på Kontakt@friisadvokatfirma.dk samt læse mere om vores firma på friisadvokatfirma.dk.

 

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Thomas skriver Skriv dig op