Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Thomas Friis Nielsen´s blog 7 gode grunde til at købe bolig i Dubai!

7 gode grunde til at købe bolig i Dubai!

2.388 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
26 November 2022

Igennem de seneste år er det blevet meget populært at købe ejendomme i Dubai. I denne korte artikel kan du læse 7 gode grunde til, at det er blevet så populært at købe bolig i netop Dubai.

1 – Ingen skat på ejendomme

En af de største fordele ved at købe en ejendom i Dubai er, at der ikke er nogen ejendomsskat, hvilket gør det til et af de bedste steder at investere i ejendomme. Når du har købt en ejendom i Dubai, skal du ikke betale nogen form for skat af din ejendom i fremtiden.

2 - Rimelige priser

Det, der gør Dubai til en af ​​de mest attraktive byer i verden, når det kommer til ejendomsinvesteringer, er, at dets ejendomspriser pr. kvadratmeter er lavere end i mange andre byer, hvilket gør det til et overkommeligt sted at eje førsteklasses ejendomme.

3 - Højt lejeudbytte

Hvis du ønsker at få en høj lejeindtægt fra din ejendomsinvestering, er Dubai det rigtige sted for dig. Dubais ejendomsinvesteringer producerer høje lejeudbytter, op til 8% om året, hvilket er meget højere sammenlignet med andre byer rundt om i verden, som New York City, Hong Kong og London.

4 - Sikkerhed

Dubai er også kendt som en af ​​de sikreste byer, og den er i top 10 over de sikreste steder i verden, baseret på en ny undersøgelse. Dubai har en meget lav kriminalitetsrate og et effektivt retssystem. Dette system spiller en væsentlig rolle i at tiltrække flere investorer til at investere i Dubai i alle sektorer, især ejendomsmarkedet.

5 - Blomstrende turistindustri

Dubai anses for at være et af de bedste turistmål i verden på grund af dets avancerede arkitektur, gode sandstrande og turistattraktioner. Dette gør Dubai til et attraktivt sted at købe bolig.

6 - Investeringsmuligheder

En af grundene til at investere i Dubai er, at det tilbyder en række forskelligartede investeringsmuligheder på sit ejendomsmarked, hvor du kan investere i forskellige segmenter såsom boligejendomme, hoteller, hotellejligheder, lejligheder m.m. Det er fx populært at leje lejligheder ud gennem Airbnb i de populære turistområder med hjælp fra et professionelt administrationsteam, da der ingen begrænsninger er på antallet af dag man kan leje ud på Airbnb, som der fx er i København.

7 - Befolkningstilvækst

En anden væsentlig grund til, at det er utrolig populært at købe ejendom i Dubai er, at Dubai har verdens hurtigst voksende befolkningsrate med en bemærkelsesværdig årlig stigning på hele 10,7%! Der er derfor altid en stor efterspørgsel efter ejendomme i Dubai.

Der er fx mere end 120 nationaliteter i Dubai, hvilket får folk fra hele verden til at føle sig velkomne i Dubai.

                                                                                                                              -oo0oo-

 

Hvis du har besluttet dig for at undersøge boligmarkedet i Dubai, så kan vi i Friis Advokatfirma henvise dig til nogle dygtige og troværdige ejendomsmæglere i Dubai, som vil sørge for, at du får en god købsproces og finder den rette bolig for dig.

Vi bistår dig også gerne med købsprocessen som din rådgiver, uanset om du køber en færdigbygget bolig eller en bolig som er på projektplan stadiet. Du kan kontakte os på Kontakt@friisadvokatfirma.dk.

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Thomas skriver Skriv dig op