Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Hvordan får man arbejde i Dubai?

1,442 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
09 August 2022

Overvejer du at flytte til Dubai for at arbejde i Dubai? Så læs med her, hvor jeg vil fortælle, hvordan man kan komme til at arbejde i Dubai, samt hvad man som dansker skal være opmærksom på, hvis man vil arbejde i Dubai.

 

Ansat i afdeling af dansk selskab i Dubai

 

En måde at komme til at arbejde i Dubai på, er ved at blive ansat i en virksomhed i Dubai. Det mest nærliggende vil være at søge en stilling hos de danske selskaber, som har afdelinger i Dubai. Det har kendte virksomheder som fx DSV, Novo Nordisk, Pandora og Maersk. Søg enten uopfordret direkte hos afdelingerne eller hold øje med, hvornår der bliver slået stillinger op på de danske jobportaler.

 

Hvis du bliver ansat i en dansk virksomheds afdeling i Dubai, så vil virksomheden sandsynligvis sørge for alt det praktiske omkring visum, sundhedsforsikring og bolig. Muligvis vil de også forklare dig, hvordan du skal forholde dig rent skattemæssigt i forbindelse med udflytningen og det nye arbejde i Dubai. Det kan dog godt være en god ide at konsultere sig med en ekstern advokat vedrørende det skattemæssige, da selskaberne typisk ikke har ansatte internt med skatteret som deres spidskompetence.

 

Ansat i lokal virksomhed i Dubai

 

En anden mulighed er at søge job i en lokal virksomhed i Dubai. Disse job kan du finde på jobportaler som ”Gulftalent.com”, ”bayt.com”, ”ae.indeed.com” og ”dubai.dubizzle.com”. Du kan finde mange jobs i Dubai på disse jobportaler. Der er dog typisk også hård konkurrence om stillingerne, og mange af stillingerne kræver, at man er bosiddende i Dubai eller kan tale lidt arabisk. Desuden ansætter virksomhederne i Dubai i højere grad personer, som de har kendskab til i forvejen, eller som har et netværk i Dubai. Det kan derfor være vanskeligt at komme i betragtning til en stilling, når man søger på jobopslagene på disse portaler.

 

Skulle det lykkes for dig at få et job hos en lokal arbejdsgiver, så vil de også i et vist omfang sørge for det praktiske omkring din flytning til Dubai. Dog er de oftest knap så strukturerede i deres bistand, og de kan selvfølgelig ikke hjælpe med udfordringer, som kræver kendskab til Danmark og danske regler. Derfor kan det også i den situation være en god ide at kontakte en dansk advokat i forbindelse med din flytning. Du skal være opmærksom på, at arbejdsgiveren er forpligtet til at betale for dit opholdsvisum og din helbredsforsikring, hvis du bliver ansat.

 

Stifte selskab i Dubai

 

Endeligt så kan du stifte dit eget selskab i Dubai og arbejde for dette. Hvis man har en bare rimelig god ide til en forretning, som man kan drive fra Dubai, så opvejer den besparelse, som man opnår ved ikke at betale skat af indtægterne oftest de etableringsomkostninger, der vil være til at stifte selskabet. Ved at have dit eget selskab, så er du selv herre over længden af dit ophold i Dubai, da du ikke risikerer at blive opsagt og dermed miste dit visum til Dubai. Du kan også sørge for, at din familie og venner kan få visum til Dubai igennem dit selskab.

 

Hvis du ikke har en god forretningside, men gerne vil søge arbejde i Dubai, så kan du også bruge selskabet til en måde at få dig etableret i Dubai. Der er jobsøgende, som starter et selskab i Dubai og dermed får visum til Dubai, hvorefter de søger job, mens de opholder sig i Dubai. Det øger deres chancer for at få job, da en potentiel arbejdsgiver ikke skal finansiere et visum og en helbredsforsikring til dem, da ansøgeren ikke skal vænne sig til Dubai og idet ansøgeren kan starte hurtigt, da de allerede befinder sig i Dubai.

 

Det var lidt om de tre måder, hvorpå man kan komme til at arbejde i Dubai. Er der spørgsmål vedrørende at arbejde i Dubai, som du ikke har fået besvaret i artiklen, er du velkommen til at henvende dig til os i Friis Advokatfirma på mail kontakt@friisadvokatfirma.dk eller du kan forsøge at finde svarene på https://friisadvokatfirma.dk/flytte-til-dubai-og-selskabsstiftelse-i-dubai/

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Thomas skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere