Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Guide til Dubai

975 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
22 April 2022

Mange spørgsmål melder sig ofte, når man starter selskab i et nyt land som fx De Forenede Arabiske Emirater, hvor Dubai befinder sig.

 

Der er de juridiske spørgsmål af forretningsmæssig karakter, som fx skal man også stifte et holdingselskab? Skal man momsregistrere sin virksomhed? Skal man aflægge årsregnskab? Denne type spørgsmål er det vigtigt at få styr på, men det er spørgsmål, som man typisk vil anvende en advokat til at få besvaret.

 

Der er dog også en anden type spørgsmål, som melder sig, når man flytter til et andet land for at drive virksomhed. Det er de mere generelle spørgsmål vedrørende, hvordan man gebærder sig i et andet land, og hvordan man gør visse specifikke ting.

 

Det kan fx være: Hvilke regler i Dubai skal man være opmærksom på? Hvad må man ikke i Dubai, som er lovligt i Danmark? Hvordan lejer man en bolig? Hvordan får man en helbredsforsikring? Hvordan sikrer man sig, at man ikke bliver snydt af sin udlejer? Hvilke hoteller er gode at bo på? Hvad er en brunch i Dubai, og hvor er de bedste? Hvilke apps er vigtige at have i Dubai?

 

Disse spørgsmål og en lang række øvrige spørgsmål får man svar på i vores nye guide til Dubai, som vi udleverer gratis til kunder, der stifter et selskab i Dubai igennem Friis Advokatfirma. Med denne guide er du sikret en god start på din nye tilværelse i Dubai.

-oo0oo-

 

Såfremt du overvejer at stifte selskab i Dubai, så er du velkommen til at kontakte os i Friis Advokatfirma. Vi har igennem en årrække bistået danskere med at stifte selskab i Dubai. Udover selve stiftelsen af selskabet hjælper vi dig også med at få indsigt i de vigtigste regler, som man skal være opmærksom på, når man driver forretning i Dubai. Vi kan træffes på telefon +971 58 531 6002 og på denne mailadresse: Kontakt@friisadvokatfirma.dkDu kan også læse mere om os her: Friisadvokatfirma.dk.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Thomas skriver Skriv dig op