Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Thomas Friis Nielsen´s blog Selskab og bankkonto i Dubai på mindre end en uge!

Selskab og bankkonto i Dubai på mindre end en uge!

1.392 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
02 March 2022

Selskab og bankkonto i Dubai på mindre end en uge!

 

Det er en relativ vanskelig proces at få åbnet en bankkonto til sit nystartede selskab i Dubai, da bankerne er underlagt strenge dokumentationskrav. Det har indtil for nylig betydet, at mange nystiftede selskaber ikke har haft en erhvervskonto de første måneder efter stiftelsen af selskabet, hvilket selvsagt ikke er optimalt for virksomhedsejeren, der gerne vil i gang med forretningen hurtigst muligt.

 

Fra midten af februar 2022 kan Friis Advokatfirma dog tilbyde en løsning som indebærer, at man kan få stiftet et selskab i Dubai med en online bankløsning uden at skulle rejse til Dubai. Processen tager lidt mindre end en uge, hvis virksomhedsejeren fremsender de fornødne dokumenter samme dag, som processen opstartes.

 

Såfremt man som virksomhedsejer gerne vil have en mere traditionel bankkonto vil det stadig være muligt, men det vil dog kræve, at man får et opholdsvisum til De Forenede Arabiske Emirater. For at få dette opholdsvisum skal virksomhedsejeren rejse til Dubai for at få foretaget en helbredsundersøgelse.

 

Det er også værd at bemærke, at indtægterne fra selskabet i Dubai skal beskattes i Danmark i henhold til reglerne om globalbeskatning, medmindre virksomhedsejeren opgiver sin bopæl i Danmark.                                                                                                    

                                                                                                                                                                      Vil du starte virksomhed i Dubai? - Thomas Friis Nielsen´s blog -  Iværksætter Debatten Amino

Såfremt du overvejer at stifte selskab i Dubai, så er du velkommen til at kontakte os i Friis Advokatfirma. Vi har igennem en årrække bistået danskere med at stifte selskab i Dubai. Udover selve stiftelsen af selskabet hjælper vi dig også med at få indsigt i de vigtigste regler, som man skal være opmærksom på, når man driver forretning i Dubai. Vi kan træffes på telefon +971 58 531 6002 og på denne mailadresse: Kontakt@friisadvokatfirma.dk. Du kan også læse mere om os her: Friisadvokatfirma.dk. 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Thomas skriver Skriv dig op