Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Steinar Ditlefsen Brænd igennem med din præsentation

Brænd igennem med din præsentation

3.008 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
08 January 2011

..og få lige med en bonusgave til 990 kr. nederst i artiklen.

Hvordan brænder jeg igennem?

Du skal møde nogen hvor du skal præsentere dit budskab, dit produkt eller din service. Hvordan vil det blive modtaget? Vil jeg evne at begejstre og inspirere? Vil jeg formå at sælge mine ideer? Vil jeg overhovedet brænde igennem med noget som helst? Er det spørgsmål du måske stiller dig selv?

Der er en mange ting som kan gøre din præsentation god og som kan hjælpe dig med at brænde igennem. Der findes utallige kurser og uddannelser du kan tage for at udvikle dig og blive en stærk kommunikator. Men måske har du ikke tid til at tage et tre måneders kursus... Derfor vil jeg gerne fortælle om 2 ting der kan gøre en kæmpestor forskel og som du kan bruge med det samme.

1 Vær tilstede

I denne sammenhæng handler det ikke om at møde op, men at være tilstede med hele dig. I en sådan grad at dit nærvær fylder rummet. Dit nærvær er grundlaget for at du kan skabe en uforglemmelig præsentation. Hvis du ikke mestrer din tilstedeværelse, kan alle verdens kommunikationsteknikker ikke hjælpe dig.

Energi og fokus skaber dit nærvær.

Andre kan mærke dine energi eller mangel på det. Energi er også en overførbar størrelse. Din positive energi og vibrationer er dit publikums første oplevelse af din tilstedeværelse, noget der smitter og kan åbne for deres modtagelighed. Sørg for at de kan mærke dine positive forventninger, din begejstring og din glæde over at kunne holde din præsentation for dem.

Kan du lukke alle dine dagligdags ting ude og have total fokus? Publikum kan mærke din fokus eller mangel på det. Fokuser på dem, dit publikum. På hvad du skal give dem, og hvordan du kan hjælpe dem. Gør som den enestående Jens Arentzen siger: Se publikums nød! Glem dig selv et øjeblik og giv dem alt hvad du har. Det værste der findes er folk der har al sin fokus på sig selv. Vis taknemlighed for at de vil høre på dig, og lad hele din fokus være på hvad du kan gøre for dem - og du vil røre dit publikum.

2 Giv værdi

Jo, det er en selvfølgelighed – men du kan gå meget længere! Hvor meget værdi kan du give udover det de har betalt for? Udover det de forventede? Her ligger overraskelsen som altid skaber begejstring.  Det er også din bedste markedsføring. Folk elsker givere!

Før handlede det om at brande sig selv, markedsføre sig selv. Se på mig! Køb af mig! Og man levede efter regelen: ”Bed (spørg) og du skal få.” I den nye tid hedder det ”Giv, og du skal få!” Hvor meget mere kan du give end de forventer af dig? Overrask dem med værdi de ikke har betalt for eller tænkt de ville få – og de vil aldrig glemme dig.

 

Så lidt ekstra værdi til dig:

Eksklusivt for Aminobrugere: Gratis billetter (spar op til 990 kr. +moms) til Super Salg Seminar den 19. Januar. Læs her for info..
PS. Der er over 250 tilmeldte, og et begrænset antal gratis billetter. Skynd dig hvis du vil sikre dig dine gratis billetter. 

 

Og hey... hvis du kunne li' artiklen eller gratisbilletterne, så må du gerne dele den med dine venner så de også kan få muligheden. Tak ;)

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Steinar skriver Skriv dig op