Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Steffen Gregersen Plugin cirkus til Wordpress

Plugin cirkus til Wordpress

1.902 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
22 April 2010

Jeg har nu fået oprettet bloggen www.123kogebog.dk til min kæreste Janni, som vil skrive daglige opskrifter. Hun er rigtig glad for mad og elsker at eksperimentere i køkkenet, hvilket jeg nyder rigtig godt af. Måske lidt for godt.

Men siden er bygget i wordpress som jeg anser for det bedste blogging system jeg hidtil har set. Det er tilmed nemt at sætte op og der er masser af plugins, så man kan få siden ligesom man gerne vil have den.

Men fordelen med de mange plugins giver så også en bagdel. Det kan tage rigtig lang tid at finde de rigtige plugins til siden og dem som virker bedst. Samtidig kan det være lidt af en jungle at gennemskue præcis hvilke konsekvenser de enkelte plugins giver.

Men jeg har rodet rigtig længe for at finde de plugins jeg anser for at være de bedste. Hvis du skal have en blog oprettet i en fart, så laver jeg lige en liste over de plugins jeg har brugt her.

Jeg har brugt disse plugins:
Akismet - fjerner spam-kommentarer og er helt nødvendigt (er præinstalleret og skal bare aktiveres og indtaste sin API key man opretter og det er nemt)
ThrivingBookmarks - Indsætter symboler øverst til højre, så man kan følge www.123kogebog.dk på facebook, Twitter eller via RSS feed.
All in ONe SEO Pack - uundværlig søgemaskineoptimeringsværktøj.
Do Follow - Wordpress har som standard NoFollow på kommentarerne. Men jeg lader brugerne få lidt linkjuice via dette plugin
Permalink Redirect - hvis du har ændret din permalink struktur, hjælper dette plugin med at henvise til det rette sted alligevel
Related Post (contextual related post) - viser i slutningen af hvert indlæg, hvilke andre indlæg der minder om dette
Transliterado - Slugger - Oversætter æøå til ae, oe, aa i URLen
WP Shortstat - Giver dig statistik over indlæg m.m.
Digg digg - Giver et twitter symbol og statistik ved hvert indlæg
Sociofluid - Giver dine brugere mulighed for i bunden af hvert indlæg, at dele indlægget til deres netværk på en lang række sociale medier.

Jeg håber du kan bruge min liste hvis du hurtigt skal oprette en plugin og gerne vil have nogle plugins i en fart.

Som jeg nævnte før, så findes der et hav af plugins, og de plugins jeg har valgt passer måske ikke alle sammen til dine behov og dit design, men jeg er rigtig glade for dem.

Smid gerne en kommentar om hvilke plugins du bruger og som du er særlig glad for og som jeg bør prøve :-)

 

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Steffen skriver Skriv dig op