Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Startupbootcamp Startup Weekend – Nu for mobil nørder.

Startup Weekend – Nu for mobil nørder.

2,405 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
10 June 2011

De populære 54 timers Startup Weekends events, som tidligere er blevet afholdt i København og Århus, kommer nu også som et weekendevent for mobilnørder – Startup Weekend Mobile Copenhagen. Eventet er arrangeret af Startupbootcamp og Nokia har tilbudt deres bygninger i Sydhavnen, København, til eventet.

 

Kort fortalt er Startup weekend Mobile Copenhagen for fuldblods start-op entusiaster, som elsker at brainstorme, lægge strategier, udvikle og designe mobilapplikationer og til sidst picthe deres idéer til potentielle investorer. Udover at udvide sit netværk med iværksættere, designere, udviklere og business developers, er dette også en enestående mulighed for at realisere sin idé på kun 54 timer. Skulle man få samlet et vinderhold er der 10.000 kr. i præmie til den bedste idé.

 

Fredag aften, når eventet starter, har alle mulighed for at pitche deres idé, dog maksimum et minut per pitch. Når alle har været igennem møllen bliver der stemt om de ti bedste idéer. Herefter skal der networkes for at finde ud af det hold man ønsker at være en del af, og dette er naturligvis et par intense timer. Men det blive ikke mindre intenst herfra. Timerne tæller nu ned imod live picthes søndag aften klokken fem. Nu handler det udelukkende om at få noget lanceret – det bedst mulige produkt på kun lidt over to dage, og nå ja, lige forberede en vinderpitch. Resultatet er overvældende. Ud af første Startup weekend Copenhagen kom Memolane, som kun seks måneder efter sikrede sig en investering på $2 millioner.

 

Startup weekend Mobile Copenhagen bliver afholdt i Nokias bygninger ved Sydhavnen, hvor der er masser af plads til de ti hold og store armbevægelser. Nokia har inviteret deres medarbejdere, heriblandt har Head of R&D investment og Nokias Principal Designer allerede meldt deres ankomst.

 

Hvis du er mobilapplikations udvikler eller designer er der masser af entreprenører, som ved præcis, hvordan man bedst får produktet ud over rampen.

 

Er du seriøs iværksætter er dette stedet, hvor mange tekniske talenter nyder at bruge deres weekend.

 

Der sker løbende spændende events i København, og lignende arrangementer kan findes på www.startupbootcamp.org/events.

 

Der har hidtil været udsolgt til Startup Weekend, og der er snart udsolgt til Startup Weekend Mobile Copenhagen – så skynd dig at få en billet.

 

 

 

 

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Alex skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere