Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Henriette Weber fra Toothless Tiger Le Web er blevet et mekka for startups

Le Web er blevet et mekka for startups

5.598 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
14 December 2010

Som jeg skrev i sidste uge, så er jeg lige kommet hjem fra Le Web i Paris. Og det var en oplevelse der overgik alle mine forventninger. Jeg havde ellers skruet ret heftigt ned fordi at sidste gang jeg var på Le Web var det ikke så specielt godt (disclaimer - det var også i 2005, så der er gået lidt tid siden)

Men denne gang fik man et event der hang super godt sammen og en følelse af at Le Web i Paris helt klart er SXSW's (south by south west - som jeg tit betegner som roskilde festival for internet nørder) mere kommercielle lillesøster - med 3000 deltagere hvor SXSW efterhånden er et godt stykke oppe over 10.000 deltagere. Konferencen rummede mange forskellige elementer og et af dem var det store udstillings og pitch område for startups, hvortil der også var en konkurrence, hvor de bedste startups fik lov til at fortælle deres idé overfor nogle af de største investorer (venture kapital firmaer) i Europa.

Der var 4 af dem der vandt priser, men det lød godt nok også som om at resten af startups'ne der var dernede de fik en hel del ud af det. Blandt andet kontakt til en masse mulige investorer, som de har mødt, ansigt til ansigt allerede. Le Web er i mine øjne blevet lidt af et teknologi mekka - men jeg kan især se at de europæiske startups kan have fordel af det. Der var dog ikke nogen danske startups der havde taget turen derned. (Umbraco var dernede, men de er et CMS og jeg syntes ikke de kan klassificeres som et startup mere =)

Jeg havde en snak med Søren Storm Hansen fra dseneste.dk, som der også var officiel blogger, og han gav mig lidt ret i at vi manglede de danske startups - og derudover sagde han at dem der var der, blev nødt til at blive bedre til at pitche

Jeg er sikker på at alle de startups der var dernede, de har fået en masse kontakter og møder ud af det, Det har jeg også - selvom jeg ikke falder ind under startup kategorien. Så næste gang, Danmark, så vil jeg se jer pitche (og smid mig en mail hvis i tager derned =)

Vi ses i Paris næste år !

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Henriette skriver Skriv dig op