Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Henriette Weber fra Toothless Tiger fra 100 til 1000 likes/followers/fans/læsere

fra 100 til 1000 likes/followers/fans/læsere

6.445 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
21 September 2010

Jeg fik en kommentar med et spørgsmål den anden dag hvor der stod at megabrands som cases er super relevante i forhold til sociale medier , men hvordan går man fra 100 til 1000 fans ? her er lidt hvad der har virket for mig og mine kunder

1. aktiver dit netværk - har du foreslået din facebook side til dine venner ? (og nej det er ikke noget der skal gøres 10 gange, men måske en gang hvert halve år)

2. tag lederskab - fordi det bygger troværdighed og troværdighed gør at folk de samler sig mere om en - Hvad står du for og hvordan ?

3. publisér. Du kan ikke regne med at folk bliver fans af en side med produktbilleder og ikke noget andet - det giver ikke værdi. Hvad vil folk gerne læse om dig ? og giver du dem det ? eller giver du dem "bare" det du egentlig selv, i din narcisstiske verden, vil have dem til at læse ? giver du værdi ?er og

4. publiser noget stort og gør det gratis. Jeg har haft stor succes med e-bøger og jeg er også igang med at lave et gratis 40 dages rockbandisme program. Hvis du bliver ved at tænke kreativt omkring dit indhold så udvikler det sig og du får flere og flere berøringspunkter.

5. kontinuitet - bliv ved. Skriv dit hjerte ud - men skriv om andet end dig selv. optag video. gør indholdet til din dagligdag.

 

Jeg håber disse råd hjælper, og hvis der er nogen der har flere, må i meget gerne byde ind =)

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Henriette skriver Skriv dig op