Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Henriette Weber fra Toothless Tiger Om troværdighed (især i sociale medier) og aminotastic

Om troværdighed (især i sociale medier) og aminotastic

4.068 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
06 April 2010

Jeg talte på Aminotastic for lidt over 2 ugers tid siden - og der var simpelthen en case jeg glemte da jeg stod deroppe - den var fuldkommen væk - men jeg lovede at highlighte den her på bloggen (selvom jeg har skrevet lidt om den før).

Jeg fik 20 minutter til at komme med en masse konkret omkring sociale medier og hvordan jeg ser at man som virksomhed kan bruge det...Men min pointe om troværdighed var og blev væk. Men nu kan jeg godt huske den =)

Det er super vigtigt at pointere at man skal udnytte hvert kontaktpunkt man får med andre mennesker på de sociale medier. F.eks har vi før været inde på at der er rigtig mange der ikke bruger de "personlige beskeder" til folk når de tilføjer folk til facebook. Der er rigtig mange mennesker derude der i en tilfældig netværksverden syntes at det bliver endnu mere tilfældigt hvis man ikke kan gennemskue hvorfor man er blevet tilføjet til en anden persons linkedin eller facebook. Og det kan man altså ændre en hel del på med de "personlige beskeder" man efterhånden kan tilknytte til alle de gange man inviterer nogen til noget. OM det så er at være venner på facebook, eller man vil have folk til at komme til et event - eller man anbefaler en facebook side til andre - Eller man har mødt en person som man godt vil tilføje på linkedin - så fortæl dem hvorfor du gør som du gør, og hvorfor det er vigtigt for personen i den anden ende af internettet at connecte med dig på et mere personligt plan.

Jeg sammenligner det personligt lidt med dengang jeg arbejdede på Apple Computers og folk fortalte os at der var rigtig mange ting de ikke kunne finde ud af. Der var dog aldrig nogen der brugte hjælpefunktionerne. Der er en grund til at de personlige beskeder de stadigvæk eksisterer når man opfordrer folk til forskellige ting, netop fordi at de bliver mindre tilfældige, mere målrettede og mere klare =)

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Henriette skriver Skriv dig op