Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Henriette Weber fra Toothless Tiger Social Media Press Releases - og om min pressemeddelse for Return on Involvement

Social Media Press Releases - og om min pressemeddelse for Return on Involvement

2.060 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
29 October 2009

I morges da jeg sad og læste mine RSS feeds faldt jeg over et indlæg på Amino om en afstemning om hvor tit man udsendte pressemeddelser. Grunden til at René har lavet afstemningen er fordi de er ved at videreudvikle deres PR-ydelser, og Amino er jo et super godt forum at få sparring på sådan noget. 

Men mit bud på en måde at udvide sine PR-ydelser var at begynde at kigge på Social Media Press Releases - som er en del af det barn man kalder for PR 2.0. Faktisk har en gut ved navn Brian Solis skrevet et yderst interessant blogpost omkring social media press releases (tror ikke engang at der et ord for det på dansk "social medie pressemeddelse lyder lidt meh..., tror bare man skal trække det sammen til SMPR også hvis man skal brilliere rigtigt  kan man sige at det er en del af pr 2.0 bølgen=) 

Jeg brugte selv Brians blogpost til at lave min allerførste SMPR for min bog Return on involvement - min SMPR ligger stadigvæk (lettere outdated) online her.

De virkemidler som jeg valgte at bruge var dem som jeg følte at de danske medier forstod:

1. der er en video i toppen hvor jeg præsentere bogen og mig selv - den fanger alle vidst=)

2. billederne af bogen og mig der ligger under videoen kan hentes i større format hvis man klikker på dem - den fangede ikke så mange

3. selve hovedkollonen er bygget op af en "ordinær pressemeddelse", "Om mig" og en "fakta boks"  - den fangede de

4. der er en opfordring til at kontakte mig hvis man vil have et anmelderkopi af bogen - ligegyldig om man er blogger eller medie eller twitterkonge eller queen - hvis man vil læse den og anmelde den (og helst promovere den skamløst=), så kan man få en kopi hos mig - det var der ikke mange der benyttede sig af. 

5. højre kolonne er et citat fra bogen, derefter en kolofon og et twitterpitch samt et hashtag (havelåge) som jeg godt kunne tænke mig at folk de brugte når de talte om bogen - det var der heller ikke så mange der brugte

6. derunder lagde jeg en masse links til forskellige ting som jeg mente havde relevans for bogen.

Folk har sagt at de syntes det var en sej pressemeddelse fordi den viser mere af mig end normale pressemeddelser, derudover er den ikke kun skrevet til journalister og pressen - den er skrevet til alle der syntes det er relevant og som har lyst til at udforske bogen mere. 

Det er early days for dette i PR branchen, men hvis i kender nogen der er igang med at kigge på sådan noget, vill jeg være meget interesseret i at få en kop kaffe med personen =)

ps. jeg tror det bliver stort =)

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Henriette skriver Skriv dig op