Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Henriette Weber fra Toothless Tiger 5 tanker om hvordan sociale medier har ændret vores kultur.

5 tanker om hvordan sociale medier har ændret vores kultur.

2.296 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
07 September 2009

Noget af det jeg syntes er allermest spændende, og en af grundende til at jeg arbejder med sociale medier til hverdag, er at det ikke bare ændrer forretninger og mennesker men det også har gjort at vi har en kultur som man ikke har kendt til før:

- Vi har for første gang nogensinde fået en kultur hvor børn og teenagere skynder sig hjem fra skole for at læse. Om det så er på facebook, Arto eller World of Warcraft de "læser" - så læser de. Jeg syntes det er en fantastisk tanke.

- Vi har et mediebillede hvor mennesker er en aktiv del af mediebilledet istedet for en passiv seer. Medier består ikke mere som før kun af forbrug for mennesker, men nu består medier også af produktion og deling.

- Der er mere grund til at differentiere sig fra andre virksomheder end nogensinde - ellers finder de bare et lignende produkt et andet sted. Samtidig er der meget mere kreativitet og mange flere muligheder for at deltage og involvere (det der nye der overtager termer såsom "eksponering" og "at blive set")

- Vi kan stort set gøre alting selv. Jeg har lige udgivet en bog. Der er ikke rigtig nogen barrierer mere andet end publikums dom. Vil du være forfatter, tv-stjerne eller designer ? Værsgo, værktøjerne er her  allerede. Du skal finde ud af hvordan du bruger dem til at være den bedste "dig" der er - om det så er som virksomhed eller som personligt brand - go ahead.

- Din google søgning er din "online" identitet - derfor er google enormt vigtig

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Henriette skriver Skriv dig op