Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Få succes som affiliate annoncør!

6,937 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
05 September 2010

 

Dette indlæg er lavet til virksomheder der vil bruge affiliate netværks til at skabe et større overskud.

Rigtig mange (omkring 80-90%) af de virksomheder som har bestemt sig for at nu vil de have nogle ordre fra affiliate netværkene får aldrig succes. De spilder deres egen tid. Men med en hel simpel formel kan I undgå at spilde tiden og i stedet få et meget stort antal ordre, uden nogen form for økonomisk risiko.

Modsat alt andet markedsføring gælder det ikke om at få den laveste udgift per ordre på affiliate markedet – det gælder om at lave det største overskud. Der er en nemlig en kæmpe forskel.

Når I ringer et affiliate netværk op og slutter en aftale af med I kun skal betale 7% af jeres omsætning for en ordre, så skal I ikke være glade – selvom det jo egentlig lyder meget godt, ikke? Der sker nemlig det at I ingen salg får!

I skal i stedet vende det hele om og bruge denne formel:

Gennemsnit ordre beløb = GS
Affiliate provision i procent = AP
Webbutikkens konvertering = WP
Gennemsnit earning per click = eCPC

(GS * AP)*WP = eCPC

Din eCPC skal som udgangspunkt altid være over 2,20 og gerne et stykke imellem 6 og 8.

Åben dit exel ark og skriv formlen ind. Du kan nu sidde og lege med hvor mange procent du skal give for at ramme de 2,20 som er du i hvert fald skal ramme. Hvis det er helt umuligt skal du ikke starte en kampagne op på affiliate markedet – det vil være spild af din egen tid.

Hvorfor skal den være over 2,20?

Det skal den fordi at affiliates altid skal have mindst 1,45 – 1,60 i eCPC før de gider køre kampagnen. Da netværket typisk tager 1/3, står affiliates altså med cirka 1,45 efter at netværket har taget deres del.

De mest succesfulde kampagner som får 50 – 200 ordre om dagen fra netværkene har en eCPC på over 3,00 til affiliates.

 ____________________________________

Det var blot et lille tip herfra. Der er desværre for mange små webshops som slet ikke er gearet til at begynde på affiliate markedet som annoncør, men alligevel prøver de, da det lyder som guld og grønne skove. Det er det også – hvis man altså gør det rigtigt. Ofte bliver de helt små webshops taget venligt i mod af et netværk, mod et ”lille” gebyr pr. måned. Hvis netværkene begynder på noget i den stil, så glem dem. Det er fordi de ved at de ikke vil komme til at tjene penge på jer på den rigtige måde.

Hvor mange stjerner giver du? :
Vær den første til af få Simon blogindlæg Skriv dig op