Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Salg Kom til GRATIS julesalgstræning hos Salgstrænerne!

Kom til GRATIS julesalgstræning hos Salgstrænerne!

1.411 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
30 November 2009

Hos Salgstrænerne er vi kommet i julestemning og kunne godt tænke os at invitere dem, der følger os på vores blogs, forums, communities til en rigtig omgang julesalgstræning:

Torsdag den 3. december kl. 17.30.

Hvad er så det?

Vi giver dig 3 timers gratis salgstræning arrangement fra vores lokaler i København. Det er vores dygtige salgstræner Peter Lausten, som deler ud af hans erfaringer gennem en lang salgskarriere. Derudover vil han komme ind over salgspsykologien og de vigtige mentale dele i salget.

Peter er 49 år og har arbejdet mange år indenfor salg & marketingledelse, virksomhedsudvikling og personaleudvikling. Her har han haft titler som direktør, bureauchef, commerciel direktør, markedschef i virksomheder som Tæppeland, Temp Team, Black & Decker, Søndagsavisen m.fl.
Peter er uddannet MBA ved Kingston University og har gennem sin karriere suppleret den med uddannelser indenfor salgscoaching og NLP og er i dag underviser hos salgstrænerne i Salgspsykologi og Salgsteknik.

Programmet er følgende:

17:30 Velkomst
17:45 Julesalgstræning V/ Peter Lausten
19:45 Afrunding
20:00 Networking
20:30 Slut

Vi slutter dagen af med lidt julesnacks og networking – så det skulle ikke undre os, at du også kommer hjem med et udbygget netværk og mulige ordrer i bogen.

Adresse:
Videnshuset / Salgstrænerne
Nørregade 7B, 1. sal.
1165 København K

Tilmeld dig til julesalgstræning på kb@salgstraenerne.dk med overskriften ”Jeg vil gerne blive en endnu bedre sælger”. Er der nogen spørgsmål så ring på tlf.: 50 59 86 44.

Vi glæder os til at se dig!

Mvh.
Martin Mouritzen
Salgstrænerne
www.salgstraenerne.dk

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Martin skriver Skriv dig op