Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Salg Hvad gør en sælger succesfuld? 20 gode råd til at blive en bedre sælger!

Hvad gør en sælger succesfuld? 20 gode råd til at blive en bedre sælger!

18.868 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
06 October 2009

Jeg bliver tit spurgt omkring, hvad man skal gøre for at blive en god sælger? Når jeg tænke mig om så bunder det egentlig i 4 gode grunde:

·         Din attitude

·         Dine evner til at kommunikere

·         Viden

·         Hårdt arbejde

De absolute bedste sælgere jeg kender er dem som er fast beluttet på at få success. De ser altid glasset som halvt fuldt i stedet for halv tomt – især I disse tider.

De har rigtige kommunikative evner og tænker på deres kunder. De ser salg som en problemløserproces, hvor deres rolle er at hjælpe deres kunde og bygge solide lange relationer. Og så arbejder de ekstra hårdt i tider som denne.

Jeg er blevet udfordret til at komme med 20 måder, hvor på at I derude kan forbedre jeres salgsresultater markant! Det vil jeg gøre de næste 4 uger og jeg VIL da en af mine første råd også vil være hold det du lover dine kunder – så dette vil jeg prøve denne gang her på bloggen;-)

Det bedste af det hele er at I vil finde dem alle sammen simple, praktiske og lige ti lat implementere. Salg er og bliver ikke raketvidenskab. Det er basis kundskaberne som tæller og det er ligesom i sportens verden, hvor de bedste udøvere er dem som forstår at udføre den tillagte viden i praksis og herefter øve, øve og øve!

Når I nu her de næste 4 uger læser mine råd til hvad der gør en sælger succesfuld, så tænk på hvordan at netop du kan implementere disse i din egen virksomhed, i dit daglige og i din hverdag generelt. Gør dette ved at lave dig en Action Plan og hvis du har brug for mere hjælp så tøv endelig ikke med at kontakte mig på mm@salgstraenerne.dk – det vil være mig en fornøjelse at hjælpe!

Vi høres ved i morgen!  

VI STARTER NYT AMINO SALGSHOLD OP DEN 20. OKTOBER SE HER

Mvh.
Martin Mouritzen
Salgstrænerne
www.salgstraenerne.dk


Læs mere omkring salgstræning her

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Martin skriver Skriv dig op