Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs PASSION TIL SALG PASSION TIL SALG - min blog

PASSION TIL SALG - min blog

1.594 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
12 December 2011

Det er din passion

Det er din passion du sælger, kan du ikke brænde din passion frem i dit produkt, vil du have udfordringer med at få det af sted til dine kunder.

Alt salg handler om mennesker der handler med hinanden, og bygger på relationer, enten gamle eller nyetablerede relationer.

Bloggen bliver skrevet til de sælgere, salgschefer og andre salgsinteresserede, som brændende har en passion for at skabe resultater. Den er ikke skrevet til de dem, som sidder afventende på deres hænder, og venter på at markedet af en eller anden uforklarlig grund, pludseligt ændrer sig og redder deres resultater.

Salg er ikke en akademisk disciplin - men der er en stor mængde teori som kan anvendes i praksis. Helt grundlæggende er der ingen grund til at gøre salg sværere end det er, for grundlæggende handler salg om at:

"Mennesker handler med mennesker de godt kan lide"

Du vil ved at følge bloggen få en lang række værktøjer, inspiration og finurlige iagttagelser fra salgets og min verden

Jeg er en erfaren instruktør hos Boisen & Partners, her skaber jeg Performanze for min kunder. Mit speciale er salgstræning, træning i kommunikation og skræddersyet undervisning. 

Du meget velkommen til at stille alle typer spørgsmål, dilemmaer og problemstillinger op, så længe de relatere sig til salget.

Glæd dig til at følge min blog her på Amino, og få en ny spændende tur ind i salgets forunderlige verden.

De bedste hilsner

Emil Hejlskov

www.performanze.dk

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Emil skriver Skriv dig op