Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Regus Blog Tænker du egentlig nok over et af dine mest essentielle arbejdsredskaber?

Tænker du egentlig nok over et af dine mest essentielle arbejdsredskaber?

1.179 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
05 April 2016

Vejen til glade og mere effektive medarbejdere er helt basalt en laptop, et stabilt internet og en arbejdsform der hviler på frihed under ansvar.

Vi kan ikke komme uden om, at måden hvorpå vi arbejder har ændret sig med tiden og de gængse arbejdsrammer som vi kender dem er omtrent lige så inspirerende som at se på maling tørre! Det er ikke længere nødvendigt for virksomheder at have medarbejderne fysisk på kontoret – langt det meste arbejde kan klares online.

Mange fremsynede virksomheder har allerede fået øjnene op for at de dygtigeste medarbejdere ikke nødvendigvis behøver et fast skrivebord, men mange er stadig ikke med på vognen.

Der er en udvikling igang lige nu, men den bliver stadig holdt tilbage af de mere traditionelle chefer, der mener at arbejde bør udføres på kontoret i tidsrummet fra 9-17. De samme traditionelle chef har det bedst med, at kunne holde øje med deres medarbejdere uden reelt at vide hvad de udretter – vi ved jo godt at man sagtens kan sidde og se professionel ud mens det rent faktisk er facebook der kører på skærmen.

Med trenden om at medarbejdere ikke nødvendigvis behøver at være fysisk på kontoret ændres behovet for de arbejdsrammer vi normalt kender. De mere fremsynede og  ”remote”  virksomheder har i bund og grund ikke brug for særlig meget andet end en adresse på papiret, et sted at mødes ad hoc og en global internetforbindelse.

Kontoret behøver ikke nødvendigvis at være stationært, og med en verden af muligheder indenfor fleksible kontoropsætninger, heriblandt det meget populære coworking, er det mere utiltalende at skulle fastlåse sin virksomhed på en lejekontrakt langt ud i fremtiden end målet.

Man må som virksomhed ligeledes overveje hvordan man kan beholde og motiverer talentfulde medarbejdere med den ændring  der har været i tilgangen til karriere.  Tidligere skulle man helst blive og knokle sig igennem mange år i et firma og langsomt arbejde sig op. I dag er det ikke unormalt for en medarbejder at skifte job og virksomhed efter et par år samme sted.

 

Med de online muligheder der findes kan langt det meste arbejde klares foran computeren , så længe der er en internetforbindelse. Om medarbejderen fysisk befinder sig på kontoret i Ballerup eller på Bahamas er underordnet! Undersøgelser viser at fordelene ved at give medarbejderne frihed giver et positivt resultat for virksomheden i sidste ende. Ikke nok med at medarbejderne er gladere, de har færre sygedage...

 

Det handler ikke længere kun om at være fysisk til stede, men du bliver i højere grad vurderet på det produkt du leverer og det bliver lige pludseligt meget tydeligt hvor effektiv man egentlig er.

 

Læs mere om hvordan de digitale normader arbejder her:

http://magasinet.f5.dk/digitale-nomader-kontorer-hoerer-fortiden-til/

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Peter skriver Skriv dig op