Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Regus Blog Hele verden som dit kontor: Keven Nielsen

Hele verden som dit kontor: Keven Nielsen

2.179 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
09 February 2016

Vi bringer her på Amino en indsigt i 3 forskellige iværksætters historie. Det, de alle har til fælles er, at de sidder i Regus kontormiljøer, som et led i deres virksomhed. Men hvordan kan det bidrage til ens iværksættermission?

Keven startede ud som selvstændig for blot 6 måneder siden, og er helt i opstartsfasen af hans virksomhed. Firmaet hedder Aiducate – hvor der undervises i førstehjælp og sælges førstehjælpsudstyr.

Udover det er Keven uddannet pædagog, coach og førstehjælpsinstruktør/sminkør af forstilt såret.

Keven bor til dagligt med sin familie på Vesterbro – og fleksibiliteten han får som selvstændig er essentielt for hans familieliv.

Drømmen om frihed

Jeg har altid ønsket at være min egen, ikke nødvendigvis at have det store firma med mange medarbejdere. Men tanken om at arbejde når det passer mig, så jeg har tid til min familie inspirerer mig også.”

Keven har ikke altid vidst, at han ville være iværksætter, men da muligheden bød sig, greb han den. Han blev inspireret af sin kammerat, der drev et større firma på Fyn.

”Jeg så, hvad det kunne føre med sig at være sin egen, jeg besluttede dengang, at det var det, jeg skulle. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle arbejde med, men en dag dukkede muligheden op, og jeg startede op selv.”

Travlt fra begyndelsen  

Keven mødte en i sit netværk meget tidligt i forløbet, der senere har vist sig at være altafgørende for en opstart uden for mange forhindringer. 

”Jeg har kun eksisteret i et halvt år, men allerede efter bare nogle måneder fandt jeg sammen med en kollega i Jylland. Vi havde samme visioner og ønsker for fremtiden og qua den forbindelse har jeg i dag masser af kunder, salg og service. Man kan vel sige mit firma er blevet fastansat i hans firma.” 

Aldrig tilbage som lønmodtager

Man kan ikke se sig blind for at livet som iværksætter er mange timer med hårdt arbejde, men man har valget om at strukturere sin egen hverdag. Det var også noget, der fængede Keven.

”Jeg har allerede fået så meget smag for iværksætterlivet at jeg på ingen måde vil tilbage igen. Jeg er stadig min egen, og at jeg kan få fri mandag, fordi jeg arbejdede søndag eftermiddag passer mig fantastisk.”

Sparring i et kontorfællesskab  

At være alene om sin virksomhed kan være ensomt derfor tog Keven beslutningen om at være en del af Regus’ kontorfællesskab. Det gav ham udbytte fra folk han ikke normalt sparrede med.

”Jeg synes det kan være ensomt ind imellem at være ene mand på Sjælland, derfor nyder jeg, at der er dynamik og hyggesnak på kontoret. Der er ingen andre der arbejder med områder, der ligner mit erhverv, så at spørge om gode råd kunne man tro var mindre godt, men faktisk er det helt perfekt, at deres indgangsvinkel er skæv. Det kommer der mange gode råd ud af, og jeg lærer virkelig meget af dem og deres arbejdsgang.

Derudover er det rart at både træningslokale, madordning og leje af lokaler er samlet ét sted.”

Gode råd til andre iværksættere

"Sæt pris på at starte op uvidende om det meste, og bare gå i gang.

Giv aldrig op, så skal du nok skulle klare dig!"

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Anders skriver Skriv dig op