Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Regus Blog Regus - Kontor og mødelokaler

Regus - Kontor og mødelokaler

4.034 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
28 May 2010

Hej Aminoer

Så kom den sidste dag hvor jeg var hos Regus som tester af deres kontor fællesskaber. Torsdag d. 27-05-2010 kørte jeg ind til Regus afd. i Lyngby, hvor jeg havde bestilt kontor dagen før, samt bestilt mødelokale kl. 13:00 med tilhørende frokost.

Jeg må igen påpege det høje service niveau som Regus ligger for dagen. Det kunne ikke være mere enkelt, end at jeg blot ringede ind, bestilte mit kontor, samt mødelokale, hvor jeg blev spurgt ind til, hvad behovet var, og hvilket mad jeg kunne tænke mig. Derfra skulle jeg ikke længere tænke mere på, alt blev tilrettelagt for mig, maden bestilt, mødelokalet sat op, med internet (kablet og trådløst, alt efter behov). Kl. 13:00 blev jeg ringet op på kontoret, af Marianne fra Regus, som fortalte at alt var klar, så nu var der kun tilbage at gå ned i mødelokalet hvor der var dækket op, med det lækreste smørrebrød efter eget valg, samt diverse drikkevarer osv.

Det er hele det koncept med at man ikke skal bruge tid på at koncentere sig om tingene nu også kommer, sker osv. Alt den hovedpine bliver fjernet af Regus, samtidig med at tingene bare fungerer. Der er mange muligheder mht. mødelokaler, man kunne også havde valgt video konference, projektor osv. hvis behovet havde været der, så igen der er noget for enhver smag og behov.

Igen det eneste minus jeg kan se ved Regus er at de desværre ikke er at finde i mit lokal område, så havde jeg helt sikkert uden tvivl været fast kunde hos dem, i form at kontor osv. dog kan jeg drage nytte af deres mødelokaler, samt fleksible kontor løsninger, når jeg f eks. har møder med kunder/partnere osv. i Kbh´s området.

Jeg snakkede med en som mente at deres priser på deres side var en smule uigennemskuelige, hvilket jeg på sin vis godt kan give vedkommende ret i, MEN jeg tror at hvis de skulle skrive alle deres priser på siden, ville det bliver uoverskuelig, da de har så mange forskellige løsninger, hvor man kan ligge til og trække fra osv. at det rent faktisk er nemmere for den enkelte at ringe ind til dem og få en snak om ens behov og derigennem få en pris på de ydelser man ønsker. Da det er et fuldstændig uforpligtende at indhente en pris på de ydelser man ønsker sig, er der blot tilbage at bruge små 5 minutter på en snak med en af de mange søde, rare og yderst professionelle ansatte der er ved Regus.

Så endnu engang mange tak for en hyggelig tid med super service og højt niveau.

Mvh

Peter
Holeby Data

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Peter skriver Skriv dig op