Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Hjertelig velkommen

1,333 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
20 July 2009

Så blev jeg spurgt, om jeg kunne tænke mig at blogge op til Iværk&Ivækst 09. Og det vil jeg da gerne. Sidste år bloggede jeg om personalespørgsmål, også op til Iværksættermessen. Emner som "hvad koster en ansat", "stress-fravær" og  "min professionelle bestyrelse" var oppe at vende. Du kan se, hvad jeg skrev her: http://anettesandivaerk08.blog.com/.

I år handler det så om regnskab og bogholderi. Og det er jo et meget bredt emne. Og samtidig et pudsigt et, for det er noget ALLE iværksættere er nødt til at forholde sig til, men de fleste synes, det er enten svært eller kedeligt. Eller begge dele. Min mission er at forklare komplicerede ting på en enkel måde. For regnskab behøver hverken at være svært eller kedeligt. Regnskabsforståelse kan derimod hjælpe dig på marginalerne: Jo mere, du ved om dit regnskab, jo hurtigere kan du reagere på både gode tilbud og de første eventuelle krisetegn.

Så jeg regner med at lave en række indlæg om emner i kategorien: Hvad skal du vide om..... som iværksætter. Ønsker modtages gerne: Det kan jo være, du har brug for at vide noget andet end det, jeg mener, du har brug for at vide. Og så er det bare med at sige til.

Indtil videre: Velkommen til.

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Anette skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere