Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs re-ports Regnskabsrapportering med e-conomic

Regnskabsrapportering med e-conomic

979 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
30 October 2013

Som iværksætter er det nødvendigt at følge virksomhedens økonomiske udvikling meget tæt, har man lavet en forretningsplan og udarbejdet et driftsbudget, skal man også lave løbende opfølgning på den økonomiske udvikling.

Mange iværksættervirksomheder har eksterne investorer og måske en bank som har ydet et lån, og derfor har behov for løbende rapportering, men de fleste iværksættervirksomheder har ikke fokus på regnskabsrapportering, da det kan være både kedeligt og dyrt at få udarbejdet en brugbar rapportering, hvorfor det ikke bliver gjort.

For at gøre regnskabsrapportering både let, sjovt og billigt, har re-ports udvikle et modul til e-conomic, som 100% automatisk genererer en lang række grafer, rapporter, statistikker m.m., som giver virksomhedsejeren og/eller lederen et rigtig godt overblik over den økonomiske udvikling, og samtidig gør det let at lave løbende rapportering til f.eks. investor eller bank, på en let og professionel måde.

re-ports er udviklet med henblik på små virksomheders behov for intern og ekstern regnskabsmæssig rapportering, og er prissat meget lavt (29,- pr. md.) så alle kan få glæde af det, spare tid og penge på at få udarbejdet løbende rapporteringer og lette iværksætterens hverdag.

Med venlig hilsen

re-ports ApS

Søren Houlberg

www.re-ports.dk

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Søren skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere