Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs re-ports Budget med e-conomic

Budget med e-conomic

1,318 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
30 October 2013
Budget og Budgetopfølgning.

Er du virksomhedsejer, virksomhedsleder eller måske regnskabsansvarlig i en virksomhed, har du sikkert prøvet at arbejde med budgetter.

Mange virksomheder udarbejder et driftsbudget, som en rutine, fordi de plejer at gøre det, eller måske fordi deres bank eller investorer kræver et budget.

Men et godt driftsbudget gør ingen forskel, hvis ikke der laves løbende opfølgning.

Et driftsbudget med løbende opfølgning, er et rigtig godt værktøj til at følge om udviklingen løber tilfredsstilende og som planlagt.
Jo før man opdager afvigelser mellem driftsbudgettet og de realiserede tal, jo før kan man reagerer og styre virksomheden på rette vej.

Opfølgning bør ske hver måned, efter afslutning af en regnskabsmåned, således at man få en overblik over eventuelle afvigelser, er omsætningen tilfredsstillen, er omkostningerne for høje, følger man det budgetterer resultat m.m., således at man løbende kan tilpasse virksomhedens strategi og handlinger.
Samtidig har man løbende mulighed for at informerer sin bank, eller eventuelle investorer om afvigelser, både positive og negative, og den vej igennem skabe en god på troværdig dialog.
 
Med venlig hilsen
 
re-ports ApS
 
Søren Houlberg
 
 
Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Søren skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere