Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Rasmus Madsen fra Dinero Gratis idé til den unge iværksætter

Gratis idé til den unge iværksætter

5,906 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
05 January 2017

Jeg får en del gode/sjove idéer i min hverdag. Idéen opstår når jeg selv har en udfordring, hvorefter min hjerne arbejder løs på at finde den bedste løsning.

Min udfordring er derfor ikke at finde idéer - men nærmere at finde tid til at eksekvere på dem. Derfor har jeg besluttet mig for at give nogle af disse idéer til andre iværksættere.

Hvorfor - tænker du måske? Tja! Måske er det dumt! Men på den anden side så har jeg et problem – jeg ikke selv har tid til at løse :)

 
Hvem er denne idé til?

Her er en idé til den unge iværksættere, der gerne vil prøve kræfter med iværksætteri, hvor personen mangler en ídé. Resultatet skulle gerne blive en lille fin passiv indkomst ved siden af studiet eller et andet startup.

 
De personlige gaver

Jeg er typen, der elsker at give personlige gaver til mine nærmeste familiemedlemmer. Ved disse mennesker bruger jeg ufatteligt meget tid på at finde de helt rigtige gaver.

Modsat findes der alle de andre typer af gaver, hvor jeg i løbet af året køber gaver til konfirmationer, fødselsdage, jul osv. Ikke fordi jeg ikke holder af disse personer, men jeg orker ikke bruge alle de timer på at finde de helt rigtige gaver til dem. Her køber jeg altid noget fra deres ønskeliste.

Hvis jeg er så heldig, at jeg ret faktisk modtager en ønskeliste, er den desværre alt for dårlig - fordi:

-        Listen kommer alt for sent

-        Listen er mangelfuld, og jeg køber derfor ofte den forkerte model

-        Listen mangler information om, hvor det kan købes, og hvad prisen er.

 
Her er løsningen:

Lad os sige at min nevø, Simon, laver sin ønskeliste på denne service. Han tilføjer derfor nemt alle sine ønsker ved at indtaste dem i en stor søgemaskine – f.eks. med ”iPhone”. Herefter ser han en massere valgmuligheder af iPhones og vælger den model, han ønsker sig.

 
Herefter tilføjer han mailadresserne på de familiemedlemmer, som skal modtage listen, hvorefter systemet sender en mail ud med et link til ønskelisten. Simon får selvfølgelig muligheden for at dele den på Facebook m.v.

Når familiemedlemmerne åbner ønskelisten kan de købe gaverne online, da systemet allerede har fundet et link til en webshop hvor ønsket kan købes.

Nemt ik’? :)

 
Fremgangsmåden:

Det er faktisk utroligt simpelt at lave denne service. Det eneste, det kræver, er masser af produkter i databasen samt en virkelig flot og brugervenlig hjemmeside.

At få produkterne i databasen er ikke den største opgave. Start med alle de ting som folk ønsker sig mest! Stil dig evt. ved Føtex og spørg hvad folk ønsker sig. Ved at arbejde koncentreret i 2-3 dage tror jeg, at du kan dække 60% af folks ønsker.

Herefter gør du det muligt, at brugerne selv kan skrive et ønske, hvis de ikke finder det i din søgemaskine. Hver gang, der er et ønske, du ikke kender, tilføjer du selvfølgelig produktet – således din service hele tiden bliver bedre.

 
Lav affiliate-links

Når siden begynder at virke, tilføjer du affiliate-links på de produkter, du kan. Affiliate-links betyder, at når en person klikker på dette link, modtager du f.eks. 5% af salget som kick-back for at have skaffet en kunde til webshoppen. 

Det er klart, at produkterne, du har i databasen, helst skal kunne tilknyttes på et affiliate-link.

Så har du f.eks. en iPhone på din liste, vælger du den webshop, som giver dig kick-back.

Du må aldrig fravælge produkter, bare fordi du ikke kan få kick-back. Så ville du dræbe den nemme service. Det er derfor vigtigere at have flere produkter end bare dem, du kan tjene penge på.

 
Ekstra services der kan tjenes penge på:

-        Op til jul har flere personer måske sendt en ønskeliste gennem dit system. Her vil jeg gerne købe flere gaver på en gang – selvom det er til forskellige personer

  • Lav derfor en service hvor du indkøber gaverne og pakker gaverne flot ind for mig og sender dem samlet til mig

-        Du kan sikkert også få en rabatordning flere steder og dermed tjene mere.

-        Tilføj muligheden for en anden leveringsadresse således jeg er fri for at slæbe dem med i toget

-        Håndskrevne til/fra kort

 
Lidt ekstra tips

Systemet skal selvfølgelig laves således, at når jeg opretter en bruger, logger jeg ind med min Facebook-profil. Alle familiemedlemmers fødselsdage efterspørger systemet selvfølgelig, og jeg modtager en mail 14 dage før, jeg skal købe gaver til vedkommende.

Hvis modtageren af gaven har lavet en ønskeliste, bruges selvfølgelig ønsker fra denne liste i mailen. Hvis modtageren ikke har en ønskeliste, kan servicen finde et par forslag ud fra modtagerens alder og køn. 

Hvis det gøres rigtigt, vil denne service lave en del gode penge helt af sig selv, da det vil sprede sig, når brugerne anvender den :)

Hvor mange stjerner giver du? :
Vær den første til af få Rasmus blogindlæg Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere