Kombinere lokal og online backup - Alt om Online Backup - Iværksætter Debatten Amino
på Amino

Kombinere lokal og online backup

Skrevet  31-05-2012 14:35  af  Nikolas Ottas 

Online backup er blevet en af det hurtigste og voksende løsninger på internet, og også blevet blevet et buzzword til computerbrugere over hele verden, dog foretræker mange computerbrugere at bruge lokale data backup metoder.

Dette har været en stor problem for mange online backup leverandører. De computer-brugere, der ikke vælger at bruge online backup mener, at systemet vil være for svært at bruge for første gang, eller de hellere vil bruge de traditionelle metoder til data-backup via medier såsom eksterne harddiske, memory sticks, hukommelseskort, dvd'er, cd'er og mange andre enheder.

På grund af markedet som nu er i sin nuværende tilstand, har det været et enormt mulighed for online backup leverandører at frigive nogle funktioner i deres systemer, hvor lokal backup er integreret, for at appellere til old-school backup fans. Disse dage, opfordre online backup leverandør deres brugere til at foretage en online kopi af alle data, selvom de bruger lokale backup metoder som dem, der er anført ovenfor. Lagring af data lokalt, er ikke nær så sikker som online backup, men at kombinere de to metoder giver dig det bedste fra begge verdener.

Med Dansave Backup kan du både fortage dig lokal og online backup via programmet.


Kommentarer

IT-Konsulenten skrev re: Kombinere lokal og online backup den 02-06-2012 kl. 23:46

Er det kørt igennem Google translate ? Det er godt nok svært at læse og forstå :-(

Er kommentaren brugbar? 1 0
Nikolas Ottas skrev re: Kombinere lokal og online backup den 03-06-2012 kl. 12:03

Det er jeg ked af. Det er sådan at jeg ikke er så god til at formulere mig skriftligt. Jeg kom først til Danmark da jeg var 10 år, uden at kunne sige et ord på Dansk. Men bliver kun bedre til at skrive hvis man øver sig og skriver en del :-). Jeg kommer fra Grækenland og mit stor problem er at jeg har det stadig med først og tænke det jeg skriver ned på græsk også oversætter det på dansk. Men jo mere jeg skriver, jo bedre bliver jeg :-)

Er kommentaren brugbar? 1 0
IT-Konsulenten skrev re: Kombinere lokal og online backup den 03-06-2012 kl. 16:51

Det er helt ok ikke at være god til at formulere sig. Men det vil så være en god idé at få nogen til at læse det igennem, inden man publicere det. Om ikke andet, så vil du da også lære noget af det...

Er kommentaren brugbar? 1 0
 
Besøg vores andre hjemmesider :
lll