Bliv rig med god samvittighed - Uge 51 - Passer dette.... - Bliv rig med god samvittighed - Iværksætter Debatten Amino
på Amino

Bliv rig med god samvittighed - Uge 51 - Passer dette....

Passer dette billede på dig?

 

Hyppig, kritisk selvanalyse er nødvendig for at sikre at du holder dig til principperne der vil fører dig til succesernes højder. En kontrol liste vil måske hjælpe dig med at finde de svage punkter som hindrer dig. Forsøg at sammenligne dig med en tænkt succesindstillet person – lad os kalde hende Mary Smith – og derefter finde ud af hvor du står i denne sammenligning.

 

            Mary har sat sig et klart mål i livet, og har lagt en plan for at nå det inden for en vis tidsfrist. Hun har kort sagt taget det første og vigtigste skridt mod succes. Har du gjort det?

 

            Hver gang Mary oplever et midlertidigt tilbageslag, bliver hun ikke nedslået, men leder efter spiren til en tilsvarende værdi som hun kan bruge til at vende begivenhederne til sin egen fordel. Mary lever hver dag med glød og entusiasme som gør arbejdet til en leg. Hun taler ikke med andre om sine vanskeligheder, for hun ved at succes avles der hvor succes findes.

 

            Desuden ved hun at størst succes kun opnås af grupper og ikke af enkelt personer. Hun er optaget af at skaffe sig samarbejdsalliancer hvor der er en fri udveksling af ideer, talenter og energier der vil gøre det lettere at nå de ønskede mål. Hun anstrenger sig altid lidt ekstra og yder derfor mere en det forventes af hende.

 

            Mary klæder sig bevidst, og laver et budget for de penge som hun tjener, spare en smule og passer på sit helbred.

 

            Først og fremmest bevarer Mary en ustandselig positiv mental holdning. Hun er overbevist om at sandheden i de første principper i Succesens videnskab: Alt det sindet kan forestille sig og tro på, dette kan sindet også opnå – hun passer desuden på at alle parter i transaktionen har glæde af den, og at der ikke er nogen vindere eller tabere.

 

            Hendes overordnede og underordnede beundrer hende fordi hun tager øjeblikkelige afgørelser og fuldt ud tager ansvaret for dem.

 

            Mary er loyal. Hun anstrenger sig for at give komplimenter og ros – ikke smiger – når det er på sin plads. Og hun er en hyggelig dame at være sammen med. Hun har humoristisk sans, hun er betænksom og høflig. Hun bruger aldrig upassende ord og betragter alle mennesker som ligeværdige.

 

            Mary forsøger hele tiden at forbedre sig. Hun ved at gode bøger, gode teaterstykker og god kunst kan nydes for billige penge på biblioteker, museer og teatre. Vigtig er det at hun flittigt gør brug af disse tilbud. Mary er pålidelig og villig. Hun er til at stole på. Hun har god kredit, for hun ved at for meget gæld er en mølle sten om halsen der kan trække hende ned når hun klatre mod succesens højder.

 

Hvordan er du sammenlignet med Mary?

 

Dansk fortolkning

 

Flemming Hebsgaard

One2move – Biludlejning                    

www.one2move.com


Besøg vores andre hjemmesider :
lll