Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Bliv rig med god samvittighed Bliv rig med god samvittighed - Uge 28 - Kraften i din mentale holdning

Bliv rig med god samvittighed - Uge 28 - Kraften i din mentale holdning

1.499 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
10 July 2011

Kraften i din mentale holdning

 

Skaberen af alle ting gav dig fuldstændig kontrol over en ting, privilegiet at betinge dit sind, med den type af mental holdning som du ønsker.

 

”Alt hvad dit sind kan forestille sig og have tiltro til, kan du også opnå”

 

                      Den mentale holdning giver hele din personlighed en kraft som tiltrækker sig omstændigheder, ting og de personer som du tænker mest på. Dette forklare hvorfor mange mennesker går gennem hele livet som fiaskoer – fattige, elendige og syge på krop og sjæl. Dette er de ting de tiltrækker på grund af de tanker som de tillader at deres sind er optaget af.

 

                      Videnskabs mænd har analyseret og forsket så meget og længe at de næsten har forklaret ethvert fænomen bortset fra miraklerne som menneske sindet kan udføre, når det er betinget af en tro så intens at den bliver til en overbevisning der rettes mod konkrete mål.

 

                      Når vi kommer til denne verden, har vi det der svare til to forseglede konvolutter med os, disse konvolutter er der ingen andre end os selv der får lov at inspicere. I den ene ligger en lang liste over fordelene og rigdommene vi kan skaffe os ved den enkle proces at erkende kraften i vores eget sind, tag denne kraft i besiddelse og ret den mod ethvert mål som du selv vælger, med en positiv mental holdning. I den anden konvolut ligger en ligeså lang liste over straffene vi må lide, hvis vi – på grundet uvidenhed, ligegyldighed, eller dovenskab – undlader at lede og dirigere kraften i vores sind mod de rette mål.

 

                      Et af de menneskelige træk finder vi i det faktum at der ofte skal tragedier, fiaskoer eller en ulykke til før vi indser kraften i en positiv mental holdning.

 

                      Milo C. Jones fra Fort Atkinson i Wisconsin havde bare beskedne indtægter som bonde indtil han blev lam. Da opdagede han at kraften i sindet var langt stærkere end muskelkraft.

Hans ide om ”Cocktailpølser” gjorde ham fabelagtig rig og det var på den samme gård der tidligere knapt havde kunnet skaffet ham et levebrød. Og dette var begyndelsen til Jones Farm-produkter som i dag er velkendt i alle amerikanske hjem.

 

                      Din evne til at tro er dit største aktiv. Men du kan ikke udnytte det eller få glæde af det hvis ikke du gør det til en vane at have en positiv mental holdning. Det kan være en hjælp at huske at vi bare er så små som de omstændighederne vi tillader os at bekymre os om. Og ingen kan gøre dig ondt eller tvinge dig til at være bange for noget uden at du frivillig samarbejder.

 

                      Din mentale holdning er midlet som du kan bruge til at skabe balance i dit liv og i forhold til mennesker og omstændigheder – således at du kan tiltrække dig det du ønsker.

 

                      Den pragtfulde amerikanske livsstil og systemet med privat initiativ, skyldes tankerne fra mænd og kvinder som troede på den og beholdt denne tro ved at kontrollere deres mentale holdninger. De som troede, er civilisationens forløbere, industri fyrsterne og empire skaberne der afslører den overflod af rigdom som skaberen af alle ting har stillet til rådighed for os alle.

 

”Det er sandt at alt hvad dit sind kan forestille sig og have tiltro til kan du også opnå”   

 

Dansk fortolkning

 

Flemming Hebsgaard

One2move – Biludlejning

www.one2move.com

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Flemming skriver Skriv dig op