Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Bliv rig med god samvittighed Bliv rig med gos samvittighed - Uge 22 - Lad andre hjælpe dig til at opnå "Succes"

Bliv rig med gos samvittighed - Uge 22 - Lad andre hjælpe dig til at opnå "Succes"

964 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
30 May 2011

Lad andre hjælpe dig til at opnå ”Succes”

 

Succesèn kommer hurtigere og sikrere hvis du lære dig hvordan du kan udnytte uddannelse, erfaringer, evner og andres indflydelse.

 

                      Kaptajn Eddie Rickenbacker mente at hans største personlige aktiv var. hans evne til at få andre mennesker til at låne ham deres hjerner i et venskabeligt samarbejde. Hvis vi bytter en dollar jeg har med en dollar som du har, sidder vi ikke tilbage med mere end det vi havde fra begyndelsen. Men hvis vi bytter en ide jeg har, med en ide som du har, så bliver vi begge dobbelt så rige som vi var før. Og Team Work er måden at udvikle vores åndelige rigdom i det uendelige.

 

                      Husk at to eller flere mennesker der samarbejder nært i en alliance, hvor de udbygger og støtter hinandens evner, altid kan udrette mere end en person alene. De største præstationer i vores private initiativ - system kommer fra grupper og ikke fra enkelt personer. Men når du søger hjælp fra andre, må du satse på gensidighed. Ingen kan modtage ude at give.

 

                      Thomas Edison`s storhed som opfinder var et resultat af genialitet når det gjaldt at organisere grupper af individer der hvert på deres specialområde havde langt større kundskaber end han selv, for herefter at rette disse kundskaber ind mod et fælles mål.

 

                      Loyd Weeks fra Salem i Illinois var en ingeniør der fik en enestående ide til en speciel konstruktion af olietanke. Men hvis ideen skulle udvikles, skulle han bruge penge. En nabo, der var en velstående tandlæge, havde ikke Week`s tekniske indsigt og kundskaber, men han havde en del penge som han havde sparet op. Begge bidrog med hver deres resurser i en forretnings alliance som indbragte dem tusind vis af dollar i fortjeneste måned efter måned.

 

                      Det er en absolut forudsætning at alle medlemmer i en alliance nyder godt af fordelene. Da gruppen eller hurtig vil gå i opløsning.

 

                      En aften gik Henry Ford gennem sin fabrik og stoppede for at tale med vagtmesteren der fejede gulvet ”Kan du lide dit job” spurgte Ford.

 

                      ”Ja” svarede vagtmesteren ! ”Men jeg havde holdt meget mere af det hvis du solgte jernspånerne, i stedet for blot at bort skaffe dem. Og du så herefter gav mig en del af pengene”

 

                      Ford satte ideen ud i livet dagen efter. Dette sparede selskabet for en del penge og skaffede vagtmesteren en forfremmelse.

 

                      Hvad trænger du, for at blive vellykket? Hvem har det ? Og hvad kan du tilbyde til gengæld ? Måske er dette netop noget en anden er på jagt efter.

 

                      I så fald kan jeres resurser slås sammen, og i kan gøre den fælles kampen mod at nå succes, meget lettere.

 

Dansk fortolkning

 

Flemming Hebsgaard

One2move – Biludlejning

www.one2move.com

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Flemming skriver Skriv dig op