Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Bliv rig med god samvittighed Bliv rig med god samvittighed - Uge 11 - Brug din personlige magnetisme

Bliv rig med god samvittighed - Uge 11 - Brug din personlige magnetisme

1.681 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
11 March 2011

Brug din personlige magnetisme

 

Hvis du er som de fleste andre mennesker, har du gennem livet truffet personer som du allerede ved første møde, uimodståeligt trækkes mod. Det er mennesker som du med det samme godtager som venner og du derved stoler mere på end normale bekendtskaber. Vi har alle til en vis grad denne personlige magnetisme. Nogen har det bare mere end andre.

 

                      Det ser ud til at personlig magnetisme er en biologisk arv som bestemmer antallet af følelser – som eksempel entusiasme, kærlighed og glæde – som vi er i stand til at skabe og anvende i ord og handlinger. Vi kan ikke øge kvaliteten eller kvantiteten af denne arv, men vi kan organisere den og styre den således at den hjælper os til at nå vores ønske mål. Og de af os der lære at gøre dette, bliver ofte ledere, grundlæggere, handlingsmennesker og pionererne som bidrager til civilisationers fremgang.

 

                      Således er det ofte, men nogen regel er det ikke. Det sker ligeså ofte at det er uværdige mennesker der har denne store evne til at påvirke andre. Derfor påhviler ansvaret os at være ekstra forsigtige, når vi har med sådan mennesker at gøre. Dette helt indtil vi er sikre på hvad for intentioner og motiver de har. Men for dig er det vigtigt at du kan få din personlige magnetisme til at fungere, således at du har optimal mulighed for at opnå succes. Med den kan du få det venskabelige samarbejde med andre mennesker, således at i sammen enklere og lettere kan nå fælles mål.

 

                      Personlig magnetisme viser sig hovedsagelig gennem stemmen, øjnene og hænderne – de er de vigtigste midler vi har til kommunikation med andre. Men selve din holdning og den måden du frem føre dig selv på, spiller også en meget vigtig rolle. Ordene der siges, kan være temmelig meningsløse, men klangen i stemmen, kraften i sproget og entusiasmen det udføres med, kan være langt mere virkningsfulgt end logikken og retorikken i det talte sprog.

 

                      For den sag skyld behøver en person der har en ekstrem høj grad af personlig magnetisme ikke sige et eneste ord for at trække folk til sig. Et enestående eksempel er pastor Billy Graham. Han trækker mennesker til Skaberen bare ved hjælp af en håndbevægelse, et blik fra de udtryksfulde øjne eller med en melodiøs sætning. Franklin Roosevelt havde den samme magt over andre på den politiske arena. Men jeg må understrege at det havde Hitler, Mussolini og mange andre uhumske personer op gennem historien også. Vær på vagt over for dem som forsøger at bruge deres personlige magnetisme til destruktive eller direkte negative formål.

 

                      Du kan få denne kraft til at arbejde for dig hvis du lære at udstråle selvsikkerhed, åndelig styrke og autoritet. Arbejd bevist med at se andre i øjnene, tryg dem fast og varmt i hånden, snak med behagelig og tilpas høj stemmeklang, der er afpasset og egnet til at fange interessen ved de der høre på dig.

 

Skru op for din personlige magnetisme – find ud af hvad den kan gøre for dig!                                                               

Dansk fortolkning

 

Flemming Hebsgaard

One2move – Biludlejning

www.one2move.com

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Flemming skriver Skriv dig op