Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Iværksætteri i øjenhøjde NING – et super værktøj til mindre netværk

NING – et super værktøj til mindre netværk

1.360 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
27 October 2008

Gør foreningshjemmesiden eller netværkssiden virtuel og involver dine brugere! Lad web 2.0 begynde!

Jeg er med til at få gang i START – et netværk for iværksætter i Århusområdet. START retter sig mod studerende, men er for alle med entreprenøriel interesse. I den forbindelse har vi valgt at opbygge siden via platformen NING. Det er en super mulighed for brugere og medlemmer af START at involvere sig med andre medlemmer og netværket styrkes kraftigt!

Men hvad er NING og hvordan virker det?

NING er en webtjeneste der er specialiseret i at gøre det enkelt at skabe egne social netværk. NING gør det muligt at oprette events, lave forums, lade brugere uploade foto og videos og lade dem chatte og interagere med hinanden. Du kan altså gøre dit website for foreningen flydende og mere fleksibelt i stedet for statisk.

NING har stort potentiale, et potentiale der skal udnyttes! Det er let at skifte mellem dine personlige netværk – dvs. Hvis du som bruger er medlem af flere netværk på NING skifter du helt let og elegant. Man kan være medlem af flere forskellige netværk og blot skifte mellem dem hvilket fungerer udmærket og er super smart.

NING og START

Som sagt kører vi netværket START over NING. Dette har gjort det muligt for os at lægge jobs ind i forummet så folk kan komme med spørgsmål til jobbet og på den måde interagere med os. Vi formidler desuden konkrete events over sitet, her kan folk ligeledes komme med spørgsmål og kommentarer samt eksportere eventene til deres Outlook. Medlemmer kan finde ud af hvem der ellers er med i netværket, hvilke kompetencer de har og hvad de interesserer sig for. De netværker virtuelt!

Det hele er bygget op (på en 4 timers tid) om et utrolig simpelt men effektivt værktøj NING

Se sitet her

Har du nogle erfaringer med NING? eller alternativer - hvad bruger i?

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Nikolaj skriver Skriv dig op