Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs John Nielsen fra Nielco IT 13 seje apps til din android mobil!

13 seje apps til din android mobil!

80,845 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
14 July 2010

Jeg har som rigtigt mange andre anskaffet mig en af de nye smarte mobiltelefoner, som kører på Googles Android styresystem. Efter at have vaklet længe mellem at købe en iPhone 4 eller en HTC Desire faldt mit valg på HTC'en.
Det er et valg, jeg på intet tidspunkt har fortrudt. Jeg har gennem tiderne haft rigtigt mange mobiltelefoner, som er blevet brugt usædvanligt flittigt i arbejds medfør. De har næsten alle været Windows Mobile baserede enheder, hvilket for det meste har fungeret rigtigt godt.

Specielt synkroniseringen med Exchange servere via Push teknologien har jeg været rigtigt glad for. Blandt andet derfor var jeg også rigtigt spændt på, hvad den nye Android fætter kunne.
Synkroniseringen af Exchange mail fungerer .. næsten .. lige så godt som på de nyeste Windows Mobile telefoner, og jeg er sikker på, at Android styresystemet bliver endnu bedre til at håndtere Push, når den næste version af Android styresystemet frigives.

Noget af det smarteste jeg har oplevet ved den nye mobil er, at man kan vælge imellem flere tusinde programmer, de såkaldte "apps" (forkortelse for det engelske ord Applications). Det bekvemte ved disse apps er også, at de er utroligt  lette at tilføje (og slettes lige så hurtigt, som de installeres).

Nu har jeg så, siden jeg fik den nye mobil i hånden, testet rigtigt mange apps og læst endnu flere anmeldelser af dem og andre apps på flere af de etablerede forums herhjemme og i udlandet.

Her kommer så min liste over 13 seje apps til Android mobilen:

1: 3G Watchdog

 (Udviklet af Richard Gruet)

Har du ikke 100% fri datatrafik i din mobiltelefons data-abonnement (også kaldet flatrate), kan programmet 3G Watchdog være en virkelig stor hjælp til at undgå ubehagelige overraskelser for datatrafik på telefonregningen.
3G Watchdog holder øje med dit forbrug af Mobilt Internet (3G/Edge/GPRS), og viser et status ikon i notifikationsbjælken, og viser status (Grøn/orange/rød).
Samtidigt indeholder programmet en side med detaljerede oplysninger om dit forbrug af mobil datatrafik fordelt på i dag, den seneste uge og den seneste måned.
Du kan opsætte programmet til at holde øje med, hvormeget du har forbrugt af det ifølge dit abonnement maksimale månedlige forbrug. Du kan opsætte programmet til, at advare dig når du eksempelvis rammer 95 pct. af den mængde data som er indeholdt i dit dataabonnement.
3G Watchdog kan indstilles, så programmet automatisk deaktiverer det mobile netværk (data trafik via 3G/Edge/GPRS), så du undgår at forbruge større mængder datatrafik, end du har planlagt (og betalt for).
Programmet 3G Watchdog er gratis og kan hentes direkte fra din Android baserede mobiltelefon på Android Market.

TIP: Husk, at benytter du også et program til automatisk at lukke en eller flere apps (f.eks. Advanced Task Killer Free), skal du lige fravælge at lukke 3G Watchdog.


2: NummerUglen

 (Udviklet af holdet bag Gigbox)

NummerUglen holder øje med dine indgående opkald og kan give dig navn og adresse på den der ringer, selvom vedkommende ikke er i listen over dine kontaktpersoner.

3: Remote Desktop Client

(Udviklet af Xtralogic.com)

Se og kontrollere din computers skrivebord via internettet.
Remote Desktop er baseret på RDP-protokol og er en standard funktion i de fleste Windows-versioner (undtagen Windows * Home Edition).
Remote Desktop Client for Android understøtter sikker opbevaring af adgangskode, lyd, SD-kort og omdirigering udklipsholderen i Windows samt SSL kryptering.
Når forbindelsen er etableret, giver programmet dig mus og tastatur kontrol over din computer, mens der vises alt, hvad der sker på skærmen.
Du kan forlade din computer uden at miste adgang til dine filer, programmer og e-mail.
Jeg har selv foretaget lettere fjernsupport via Xtralogic's Remote Desktop Client, og det fungerer glimrende.

4: Wifi Analyzer

(Udviklet af Farproc)

Programmet gør din android telefon til et Wi-Fi analysator.
Viser Wi-Fi-kanaler omkring dig og hjælper dig med at finde en mindre overfyldt kanal for din trådløse router.

5: Advanced Task Killer Free

(Udviklet af ReChild)

Avanceret Task Killer Android App giver dig mulighed for at standse baggrundsprocesser eller apps i hukommelsen.
Android styresystemet kan køre flere apps i hukommelsen samtidig. Som standard kan du ikke nemt lukke åbne programmer eller køre baggrundsprocesser. Men
det kan du med Advanced Task Killer Free.

TIP: Husk, at benytter du også det geniale program 3G Watchdog af Richard Gruet, skal du lige fravælge 3G Watchdog i listen over de programmer, som automatisk
lukkes af Avanceret Task Killer Android.

6: Lookout Mobile Security FREE

(Udviklet af Mylookout.com)

Alle enheder med adgang til internettet og deling af filer via flytbare medier og bluetooth har behov for beskyttelse med antivirus - uanset enhedens operativsystem.
Jeg har testet og benytter stadig Lookout Mobile Security Free, som skanner alle apps og ind- og udgående filer via bluetooth, wifi og sms/mms.
Det fungerer fint, og opdatering sker automatisk og problemfrit online.

7: Kontanter

(Leveret gratis af Nykredit)

Programmet "Kontanter" gør det let at søge efter pengeautomater/kontantautomater overalt i Danmark. Dette gælder alle kontantautomater, uanset pengeinstitut.
Kontanter taler sammen med den indbyggede GPS i mobiltelefonen, og giver hurtigt oplysninger om afstanden til automaten eller pengeinstitutet samt adresse og åbningstider.
Du kan endda få en rutebeskrivelse, så du let kan finde hen til en hurtig optankning af kontantet. Smart Skype-Smile

8: ASTRO file manager

(Udviklet af Metago)

En brugervenlig stifinder, som gør det lettere at administrere filer, dokumenter m.m. på mobilen.

9: Handcent SMS

(Udviklet af handcent.com)

Handcent SMS er et gratis SMS program til Android. Det giver dig bedre mulighed for at håndtere SMS og MMS med mange muligheder for tilpasning, forskellige skins andre stærke features
som f.eks søgning i sms beskeder, sms popup, indtaling af SMS & T9 tastatur.

10: Sprite Mobile backup

(Udviklet af Spritesoftware.com)

Sprite Mobile Backup til Android telefoner er et fantastisk stykke backup software.
Programmet tager automatisk en sikkerhedskopi af alle billeder, kontaktpersoner, opkaldshistorik, SMS'er/MMS'er og dokumenter m.m., som er lagret på mobilen. Programmet kan gemme backup'en på forskellige flytbare medier og via online backup over 2G/3G og wireless.
Det fantastiske ved programmet er netop, at det også helt automatisk kan overføre backup i krypteret form til eksempelvis din gratis Dropbox konto.
Jeg har mit Sprite Mobile Backup til at tage kopi om natten, når telefonen alligevel ikke ringer så meget. Det er muligt at sætte automatikken op, så der kun tages backup, når mobiltelefonen er på trådløst netværk.
Derved sikres, at man ikke risikerer at få en voldsom overraskelse, når den næste mobilregning kommer.
Dette program kan varmt anbefales!

11: TweetCaster Pro

(Udviklet af Handmark Software)

Er man lige som jeg steget på twitter-toget, er man jo nødt til at have en god, stabil Twitter klient og ikke mindst en app med masser af funktionalitet til Twitter platformen.
Det fandt jeg i TweetCaster. Famtastisk app, hvis man er til Twitter. Jeg benytter selv TweetCaster Pro.

12: Skandinavisk tastatur

 (Udviklet af Trygveaa)

Det skandinaviske tastatur giver mulighed for at benytte bogstaverne Æ Ø og Å, uden de store krumspring.
Dejligt!

13: Barcode Scanner

(Udviklet af ZXing Team)

Barcode Scanner giver dig mulighed for at skanne stregkoder på CD'er, bøger, og mange andre varer. Som registreret bruger kan du herefter tjekke priser og produktanmeldelser.
Du kan også skanne QR Codes, der indeholder internet adresser (URLs), kontaktinformationer, kalender aftaler, og meget mere.
Med Barcode Scanner kan du naturligvis også gå direkte til download af alle de øvrige apps i denne liste over 13 seje apps til Android.

 

Jeg håber, at du kan bruge min anbefaling til noget.
Kommentarer og flere forslag til seje Android apps er mere end velkomne her.

Dbh. John Nielsen

PS: Kunne du lide ovenstående anbefaling, har jeg skrevet en ny anbefaling af 10 seje Android apps til mobilen.

 


IT Specialist • Antivirus • IT Sikkerhed • Installation • IT Support • Rådgivning

Twitter • Facebook • LinkedIn • Favrskov IT • Gode bageopskrifter

Hvor mange stjerner giver du? :
Vær den første til af få John blogindlæg Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere