Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs John Nielsen fra Nielco IT Android apps - endnu en anbefaling!

Android apps - endnu en anbefaling!

8,507 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
22 December 2011

Min 3. anbefaling af Android Apps:

Måske er her en eller flere apps, du slet ikke vidste, at du ikke kan undvære?
I hvert fald er det en række apps, som jeg har testet og benytter med stor fornøjelse.

1: Spotify


Link til download
En fantastisk musik-app (kræver Spotify Premium abonnement).
Der findes flere forskellige apps til lige streaming af musik. Nogle af internetudbyderne har etableret deres egne, f.eks Wimp (Telenor) og TDC Play (TDC).
Man kan have Spotify som gratis program på sin computer. Det er reklamefinansieret og sender med jævne mellemrum reklamer imellem de musiknumre, som du hører. Man kan ikke springe reklamerne over, hvilket vel egentligt er meget fair, når nu det er en gratis tjeneste. Det er muligt at oprette et hav af playlister, som du kan dele med dine venner på Facebook. Playlisterne er tilgængelige på alle de enheder, hvor du installerer Spotify. Således også til Android.

2: Amino

Link til download
Du kender sikkert Amino, når du læser dette blogindlæg. Skype-Wink
Amino har nu også fået en Android-app. Den fungerer faktisk ganske godt, og du får med den app mulighed for at kunne læse i Aminos iværksætterdebat, hvor du også kan deltage ved at skrive og besvare indlæg direkte fra din Android smartphone. Du kan også læse i både Aminoernes iværksætterblogs og i bloggene fra Aminos ekspertbloggere.

3: Business Calendar

Link til download
Business Calendar giver en, efter min mening, bedre udnyttelse af Exchange-servere og Outlook-kalendere.

4: Autohjælp (Falck)

Link til download
Falck har udgivet en app, som giver mulighed for at:
Finde nærmeste sted at leje en bil
Finde nærmeste Bonusværksted (giver rabat på reparation ved Falckabonnement)
Finde nærmeste Falck-station
Få Autohjælp til der hvor du står. App'en har en stor rød Autohjælp-knap, som hjælper dig med at bestille autohjælp og samtidigt medsender din nøjagtige placering, så Falck kan finde dig. Står du på en mørek landevej en sen nat, og bilen er brudt sammen, er det nu rart nok, at du ikke først skal til at finde ud af, hvor du står.

5: Total Commander

Link til download
Den ultimative stifinder-app til at håndtere billeder, dokumenter, apk (app-installationsfiler) og en masse andre filtyper.
Har jeg taget et billede med mit kamera i mobilen, kan jeg med Total Commander lige smide billedet over i min Dropbox, hvorefter billedet straks efter lander i min computers Dropbox-folder. Med Total Commander kan man sende en hvilken som helst fil på mobilen via Bluetooth, Dropbox, E-mail, Tweetdeck. App'en spiller fantastisk sammen med TweetDeck, Handcent SMS, AndFTP, Dropbox, Gmail, Picasa og mange andre apps. Uundværlig. :)

6: SoundHound

Link til download
SoundHound hjælper dig med at finde ud af, hvad det musiknummer du hører i radion, eller du går og nynner, egentligt er for et nummer.
Det fungerer rigtigt godt, og genkendelsesteknikken virker rigtigt godt. Trods mit yderst begrænsede sangtalent kunne SoundHound alligevel genkende flere numre.
Meget imponerende!


7: ROM Manager

Link til download
Denne app er for de lidt mere teknikinteresserede. Den giver mulighed for at håndtere og installere versioner af Android styresystemet.
Det betyder, at det er muligt at installere de nye versioner af Android styresystemet, længe før de bliver officielt frigivet af mobiltelefonproducenterne.
I skrivende stund ventes der spændt på den kommende udgivelse af Android ICS (Android Ice Cream Sandwich), som er navnet på Android styresystem version 4.0.
Visse modeller smartphone vil ikke fra producenterne få tilbudt opgradering til ICS, men med ROM Manager vil det for mange smartphone-brugere ikke være en forhindring. Min HTC Desire vil i hvert fald få det installeret, så snart ICS udkommer.


8: Tiny Call Confirm +

Link til download
Tiny Call Confirm er en simpel men meget smart lille app, der forhindrer uheldige "auto-opkald" eller "fjumre-opkald" fra din lomme. Hvordan? Jo, app'en spørger dig ganske enkelt, om du nu er sikker på, at du vil ringe det pågældende nummer op. Svarer du ikke i løbet af et vist tidsinterval, annullerer app'en automatisk det trykte nummer.

Jeg har tidligere anmeldt en anden lignende call confirm-app. Denne har bare lidt flere af de features, som man ikke vidste, man manglede. Skype-Wink


9: QuickCallForwarder

Link til download
Denne smarte app viderestiller alle indgående opkald til et forudindstillet nummer.
Jeg benytter det til at viderestille alle indkomne opkald, når jeg går i møde, er på kundebesøg, eller når det på anden måde vil være uhensigtsmæssigt at blive afbrudt af et opkald. QuickCallForwarder har en "toggle" funktion eller 1-klik viderestilling. Med den funktion kan du med et enkelt klik viderestille til receptionen/omstillingen eller telefonsvareren. Ved endnu et klik på samme knap, annulleres viderestillingen. Du kan se på skærmen, om du har viderestillet telefonen.

Dbh. John Nielsen

PS: Har du endnu ikke en stregkodeskanner i din Android mobil, kan du hente en her.

PSS: Vil du selv lege med QR Code stregkoder, kan du finde en fantasisk god online QR stregkode generator her

Hvor mange stjerner giver du? :
Vær den første til af få John blogindlæg Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere