Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Nicolaj´s hjørne Derfor skal du lave en aprilsnar

Derfor skal du lave en aprilsnar

1,826 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
11 May 2013

Klokken 00:01 1. april uploadede jeg en historie på MobilTjek omkring brugen af palladium i ældre Nokia mobiltelefoner, hvilket gjorde mobilerne op til 10.000 kroner værd. Der var selvfølgelig tale om en aprilsnar, omend historien viste sig at være tættere på sandheden, end jeg var klar over på daværende tidspunkt. Nokia brugte faktisk palladium i enkelte af deres mobiltelefoner frem til år 2000, dog var mængderne ikke store nok til at udgøre nogen nævneværdig værdi.

Nu var min historie online og jeg tilføjede den bl.a. til Amino Buzz og et par lignende tjenester, ligesom jeg gav den et skud på Google+ og Facebook. Om formiddagen var de største danske onlinemedier allerede i gang med at afsløre konkurrenternes aprilsnarre og mange lavede opsamlinger med henvisninger til de forskellige historier. De fleste havde kun medtaget historierne fra de største medier og jeg gik derfor i gang med at skrive til de forskellige journalister. Enkelte tilføjede efterfølgende min aprilsnar, mens andre opfordrede mig til at linke til min aprilsnar i kommentarfeltet.

Historien resulterede i en øget mailaktivitet fra brugere, der var hoppet i med begge ben, men tidsforbruget opvejedes helt klart af udbyttet, der blev ganske godt. Vores aprilsnar endte med at give omkring 1.000 ekstra besøgende på selve dagen, fra medier som jv.dk, eb.dk, dr.dk, samt Google+ og Facebook. Den 1. april må betegnes som den nemmeste dag at få et link til din hjemmeside fra et af de store onlinemedier, og selvom trafikken nu er stilnet af, er linkværdien bevaret.

Indrømmet, der er et stykke tid til det er 1. april igen, men overvej allerede nu hvad din aprilsnar i 2014 skal byde på. Det er simpelthen den nemmeste dag på året at score en håndfuld stærke indgående links til din hjemmeside.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når sponsorplay skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere