Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Blog 3 Forår og friske fornemmelser

Forår og friske fornemmelser

1.088 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
21 March 2010

Så stoppede vinteren endeligt. En sæson indenfor snerydning, som vi jo laver i Aktiv 3, som aldrig nogen set før. På et tidspunkt sagde jeg nej til 5 kunder om dagen, da jeg ikke kunne følge med, da der jo både skal ansættes nye medarbejdere og købes nyt materiel.

Men nu kommer foråret, og der bliver der mindre travlt, men ikke meget mindre. Fordi foråret er per definition den store sæson for udskiftning af leverandører indenfor ejendomsservice, som er vores hovedområde. Bestyrelserne i andels og ejerboligforeninger holder generalforsamlinger, og nye leverandører til ejendommen fravælges, og nye til vælges. Jeg har her i torsdags sendt reklamer ud til ca 4000 boligforeninger i københavnsområdet. Det vil sige at jeg dækker ALLE de boligforeninger der er der. 

Udover den tid det tager at forbedre salgsbrevene , så skal der pakkes og frankeres og sendes ud på det HELT rigtige tidspunkt. Ikke for sent og ikke for tidligt. Så nu er jeg i venteposition.

Mange leverandører indenfor viceværtsservice vil blive udskiftet i denne sæson, netop på grund af den hårde vinter. Så jeg er rigtig spændt, det KAN blive den bedste sæson i 10 år, hvis jeg griber det rigtigt an

Det var alt fra nu. Jeg er noget træt , må jeg indrømme. Men når der begynder at ske noget igen, skal jeg nok update :-)

Mvh

Jimi Hove

Aktiv 3

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Jimi skriver Skriv dig op