Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

AdWords er stadig en stor fed malkeko

6,704 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
10 January 2012

Heldigvis* er der en tendens til at folk udelukkende fokuserer på SEO, men hvis du følger lidt med i udviklingen på Google, så vil du også have opdaget at AdWords, local m.m. fylder mere og mere i søgeresultaterne. Og AdWords bliver netop dagens emne, for danske e-købmænd overser masser af potentiale her. Lad dine konkurrenter bruge deres budget på at købe ord som "børnetøj" og "flybillet London" og gå efter de søgeord, som dine konkurrenter endnu ikke har opdaget. Og ja - der er et kæmpe potentiale. Jeg var til en konference i Brighton hvor jeg talte med en fyr der sagde "hvis du har under 10.000 søgeord i din AdWords-konto, så er den ikke seriøs" (kan afsløre at jeg så kun er useriøs Wink ). Men han har en pointe - der er masser af uopdyrkede marker som du kan indtage. Her er lidt inspiration (du må selv være kreativ hvis der ikke lige er eksempler i din branche).

"PGA Tour" er en stor golf-turnering. Googler du det, er der ingen AdWords-annoncer. Kunne man tænke sig at folk der søger efter det, selv spiller golf og dermed er interesseret i at købe golfbolde og -udstyr?

"Økologisk vuggestue". Ingen AdWords. Mon folk der søger efter økologiske vuggestuer har små børn? Kunne det tænkes at de gerne vil købe en økologisk ble, dyne, legetøj, you name it?

"Tour de France". Vi bli'r i sportens verden. Stadig ingen AdWords. Mon folk der googler den slags, cykler? Ikke alle - det er jeg godt klar over, men de der ikke har brug for en ny cykel eller cykeltøj, klikker nok heller ikke på annoncen.

"Manhattan" og "Covent Garden". To populære kvarterer at overnatte i for danskere der besøger hhv. New York og London. Ingen AdWords (der er faktisk stort set ingen annoncer på nogen af bydelene i London).

"Hvordan får man rødvin af tøjet". Køber den slags folk et vidunder pletfjerner-middel? Der er gode chancer.

"Spaltet hår". Ingen reklamer og et af de emner piger snakker mest om. Der må da være noget, der kan hjælpe dem.

"Malbec" (en populær drue til vin). Okay - der var en enkelt AdWords-annonce. Mon folk der søger efter dette også er på jagt efter vinoplevelser (vin, bøger om vin, vinsmagninger, vinrejser, vinkurser). Det samme gjorde sig gældende for "Mendoza" som er et stort argentinsk vinområde.

Det tog mig tre minutter at researche til det her blogindlæg, og jeg kender endda ikke synderligt meget til nogen af brancherne. Med dit branchekendskab vil det nok være meget nemmere. Kom nu ud og malk den store fede malkeko der står på AdWords-marken.

*Jeg skriver "heldigvis" fordi det gør det meget nemmere at gøre det bedre på alle andre områder.

Hvor mange stjerner giver du? :
Vær den første til af få Morten blogindlæg Skriv dig op