Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Morten Lærkholm fra Transporteca.dk Import for iværksættere afsnit 3 - Leverandøraftalen

Import for iværksættere afsnit 3 - Leverandøraftalen

1,988 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
16 December 2014

Når iværksættere starter op med salg af importerede varer, er der desværre mange som ikke tager sig tid til at få en ordentlig aftale på plads med leverandøren af deres produkter. Det kan bliver en dyr lærestreg, f.eks. når det viser sig at din producent i Kina eller Indien alligevel ikke var helt enig med dig i hvad han skulle levere, eller hvem som skulle betale for hvad. Vi forventer som iværksættere at modparten er professionel, og kender til en uskreven standard, som vi selvfølgelig skal følge - og netop her er det vigtigt at få afstemt forventningerne i starten af samarbejdet for at undgå ubehagelige overraskelser.

I dette tredje afsnit om hvordan du undgår de mest udbredte begynderfejl når du importerer, løber vi igennem de vigtigst punkter i leverandøraftalen ud fra de utallige sager vi har set igennem vores arbejde med at importere gods for iværksættere.

Læs mere om leverandøraftalen og hent en skabelon til den på engelsk kvit og frit her: http://www.amino.dk/blogs/mortenlaerkholm/archive/2014/02/19/k-248-bsaftale-med-producenter-i-kina-et-eksempel.aspx

Har du ikke fået set de tidligere afsnit af import for iværksættere, så er de her:
 
Kommentarer er som altid velkommen - god fornøjelse.
Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Morten skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere