Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
18 June 2009

Vi kender sikkert udtrykket ganske godt, en Olsen Banden klassiker; "Han var småfed og almindelig"...  Den bedste beskrivelse af forbryderen som er smuttet fra gerningsstedet.

Samme udtryk kan måske bruges om flertallet af de websites vi ser i dag!  De er som regel småfede og almindelige!!!

Hvorfor syntes jeg, at dette er interessant?

Internet er tiltagende mediet for kommunikation blandt folk og deres publikum, og tiltagende en alvorlig konkurrent til TV- og avis/blad- medierne.  Netop aviser, blade og TV er ekstremt gennemarbejdede medier, så et medie der falder udenfor - som mange Internet-sider gør det - er uharmonisk!  Ligeså vigtigt er det, at der efterhånden findes SÅ mange websites, at indholdet i sig selv ikke er det afgørende element for websitets succes.  Udseendet skal også være på plads...

Som Internet-udvikler og konsulent, ærger det mig derfor at der stadigvæk findes rigtigt mange "småfede og almindelige" websites - også fordi at jeg ved, at det i høj grad er mine "kollegers" værker der her er tale om.  Det er IKKE kun almindelige mennesker som ligger smågrimme websites ud - det findes overalt!

Hvordan så?

Jeg vil opfordre alle mine kolleger derude i Internet-branchen til at turde være innovative - og ikke blot abe efter det de ser hos apple.com, adobe.com, og de mange andre "trend-setting" websites.  Dermed mener jeg ikke at i skal overplastre jeres websites med effekter og Flash, men at i skal overveje brugen af disse elementer, og tænke over om de styrker eller svækker det samlede budskab på websitet.

Samtidigt vil jeg opfordre website-kunder (dem som bruger konsulenter til at skabe deres website for dem) til, at lade være med at "styre deres website i én bestemt retning", nemlig den som de mener er bedst.  Du (kunden) køber en service, som leveres af folk med viden og kunnen indenfor feltet, og derfor vil jeg bede dig lytte til konsulents løsnings-forslag, og tilsidesætte dine egne forestillinger.

Åben debat

Jeg har smidt handsken ind i arenaen, og nu åbner vi så debatten! Er spændt på at høre jeres kommentarer, og INGEN vil blive slettet eller gemt fra bloggen her, med mindre de selvfølgelig er helt ude i hampen!

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Morten skriver Skriv dig op