Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Idéer er mit drug

2,344 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
06 May 2014

Hurra - jeg er ved at drukne i idéer - eller skulle jeg hellere sige hjælp - jeg har brug for hjælp :-) Hjælp til at prioritere, slå de dårlige idéer ihjel eller kvalificeret hjælp til at udføre alle de gode idéer..

Jeg ved det ikke - jeg ved bare at det at få idéer er et drug for mig. Jeg elsker den fornemmelse af at læse avis og pludselig få en god idé. Gule sedler og skitsebøger flyder overalt, fyldt med skriblerier og skitser til mulige og umulige ting verden har mere eller mindre brug for...

https://itunes.apple.com/us/app/gold-gong-energy/id835035146?mt=8

Gode sparringspartnere er i hvert fald en god hjælp: familie, venner og kolleger får lige en mail - synes du ikke det er en god idé....(ledende spørgsmål) Måske skulle man hellere spørge: hvad mangler denne idé for at blive til en bæredygtig idé.

Jeg har netop været til flere gode foredrag i forbindelse med internetweek i århus #iwdk - fantastisk crowd-baseret arrangement rundt omkring i Århus. Jeg hørte blandt andet to oplæg hos InnovationLab i Vestergade - Preben Meiers firma bl.a. Så dog ikke ham selv - men en kæmpestor gorilla lavet i træ sad på gulvet - måske var han indeni? Nå men eet af foredragene/oplæggene var om dét med at få idéer og ikke mindst få styr på implementeringen heraf.

"pigs in Spaaaace..." - salig Muppet Show har ikke levet forgæves - vi skulle komme med 10 idéer til at få grise til at flyve. Jeg havde lige været på Koldinghus og se en fantastisk udstilling om Leonardo da Vinci (som vist nok, uden sammenligning iøvrigt;-) fik 100 idéer om dagen) - han havde opfundet katapulten, og dén idé kunne jeg godt bruge til at få grise til at flyve. Måske burde man gå igang med noget Box2D, og få grise til at flyve på mobilen...

Måske skulle jeg bare få noget botox til min hjerne, eller det hvide snit..jeg ved det ikke- jeg ved blot at vi er mange der bliver høje af at få idéer, og vi sikkert er en belastning for vores omgivelser..haha.

Men hvis man forstår at implementere bare een bæredygtig idé for hver 200, som det blev sagt ved kåringen af årets bedste apps hos Aller - eller var det Egmont, så er man godt på vej til at det hele ikke er forgæves. Eller som min tidligere gode kollega arkitekt Method and Madness Michelle Salansson, sagde til mig: "Hvis man bliver ved med at smide møg op på væggen, så skal der nok blive noget hængende.."

https://itunes.apple.com/us/app/my-coton-dog/id862552921?mt=8

https://itunes.apple.com/dk/app/small-lars-on-first-class/id734282942?mt=8&ign-mpt=uo%3D4

Nogle af de gode konklussioner på dét at arbejde med idéer der kom frem hos Innovation Lab var: at arbejde i zoner: gul, grøn og rød inddelt efter graden af beslutningsfremgang. Først åbne spørgsmål, siden "yes, and..., kill your darlings, mængden tæller, det er vigtigt at turde fejle, "Creativity is just connecting things" (Steve Jobs) og "Good ideas are networks" (Steven Johnson)

Samt ikke mindst brug af både analoge (kontemplation) og digitale værktøjer( Open Ideo, Sparked, Lego Cuusoo, Innocentive og Kickstarter.

Let your mind blow...:-) and pigs flow..

Update:

Ovenstående skitse til et spil med Lars Løkke Rasmussen, blev til følgende lille spil:

Lille Lars på Mallorca: https://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=881799200&mt=8

Hvor mange stjerner giver du? :
Vær den første til af få Bo blogindlæg Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere