Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Idéer, design og produktion Psoriasis Logbog - PsoLog - App til iPhone.

Psoriasis Logbog - PsoLog - App til iPhone.

1,237 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
28 July 2013

App til iPhone med mulighed for at føre skema over egen-behandling. Psoriasis er en kronisk sygdom som kræver behandling for at dæmpe symptomerne.

Een form for behandling består i at smøre det angrebne hudområde med creme eller salve. Præparaterne der bruges til behandling inddeles i forskellige styrkegrader.

De stærkeste præparater bruges efter hudlægens anvisning efter et skema hvor der langsomt trappes ud og eventuelt over på mildere præparater. Problemet med de stærke præparater er bivirkninger - blandt andet risiko for tynding af huden med deraf følgende nedsat modstandskraft.

Kunsten ved egen-behandlingen består i at holde styr på op-/nedtrapning alt efter nødvendig behandling. Denne app er en hjælp hermed. Der kan vælges mellem morgen/aften som vises med henholdsvis et ikon af en sol eller en måne. Der oprettes ny post efter man har valgt dagens creme/salve og trykker på gem. Dataene gemmes i iPhonens lokale hukommelse.


Side med liste over cremer/salver der er mulighed for at vælge imellem i app'en: http://bodot.dk/psolog.htm på siden er der endvidere et link til App Store hvor app'en kan hentes.

Jo bedre man er til at holde styr på udtrapningen - jo bedre balance er der i behandlingen. Ved at have app'en ved hånden i løbet af dagen, kan man minde sig selv om hvilken behandling man har foretaget om morgenen og hvilken der er påkrævet om aftenen. Hermed bliver behandlingen mere effektiv - idet man kan tjekke dataene når man kommer i tanke om det eller mærker en forandring i symptomerne.

Håber du kan have glæde af denne app til din behandling af psoriasis.

Hvor mange stjerner giver du? :
Vær den første til af få Bo blogindlæg Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere