Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Patent og suverænitetsafgivelse

1.611 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
02 July 2012

Det er fandme uhyggeligt at Enhedslisten og Dansk Folkeparti vil kræve en folkeafstemning om den nye europæiske patentdomstol.

De mener det er en såkaldt "suverænitetsafgivelse".

Ja tak siger jeg bare: fælles patentbehandling i EU er da en kæmpe mulighed for at får flere patenter sat i værk i den globale konkurrence vi er en del af.

At lette patentansøgningen og omkostningerne i forbindelse hermed må da være i alles interesse.

Ifølge en kronik i Jyllandsposten (http://jyllands-posten.dk/opinion/kronik/article4739020.ece) koster det 10 gange så meget at søge patent i EU som i USA og Japan.

At Enhedslisten og Dansk Folkeparti er imod EU og vil forsøge at pleje deres nationalisme og socialisme viser endnu engang deres mangel på realitetssans i en tid hvor vi alle i EU render rundt med bukserne nede om hælene.

Danmark har en underskov af små- og mellemstore virksomheder som skaber nye produkter og hermed nye arbejdspladser. Omkostningerne til patentansøgninger kan i mange tilfælde være en hæmsko for udviklingen af den gode idé

Bæredygtige idéer skal ikke kun sælges i Danmark hvis firmaet skal kunne brødføde andre end skaberen af virksomheden, og da slet ikke hvis der kommer langt billigere kopiprodukter ind over grænserne.

Se dét er da suverænitetsafgivelse der vil noget: vi tror vi kan have de gode idéer for os selv - men virkeligheden trænger sig hurtigt på, og de rigtig gode idéer bliver hurtigt kopieret og mister hermed værdi hvis du ikke har patent på idéen.

Lad os nu for en gangs skyld benytte os af det positive samarbejde og få skabt nogle patenter der kan være med til at skabe vækst og produktivitet i Europa.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Bo skriver Skriv dig op