Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Stjerne i dit eget Talkshow

3.273 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
08 April 2011

Jeg har netop haft fornøjelsen af at arbejde sammen med en virksomhed, der har lavet deres egen web-tv kanal. Jeg har hjulpet med teknik og indhold, og det har været sjovt, for jeg synes, ideen er fantastisk:

Ideen var lige så enkel, som den var god. AV-Form i Herning sælger hobby-artikler til børnehaver, SFO'er, vuggestuer og hvor børn ellers er, når de leger med tusser, lim, glaskugler, perler og påskeæg for bare at nævne nogle af de mange varer, virksomheden har på lager.

Men så ansatte de en ny E-handelschef, Jesper Christiansen, der fik en god ide. ”Vi skal lave en slags Jørgen Clevin legestue, hvor vi viser, hvordan man bruger varerne”. Det er da det, vi skal. Sammen lavede vi et lille studie og nogle skabeloner for optagelser, så marketingschefen og den kvindelige udgave af Jørgen Clevin fremover selv kan lave deres indslag.

Og værten gør jo bare det, hun altid har gjort: Fortæller, hvordan man skal gøre med dit og dat. Forskellen er bare, at hun ikke sidder i sin vante SFO med 8 børn omkring sig, men taler til flere tusinde på én gang. Det er det video kan: Gøre dig nærværende for mange på én gang.

Se kvindelig Jørgen Clevin i AV Forms studie

Jeg synes, det er rigtig godt set, at når man nu laver nogle produkter, der kan bruges kreativt på 117 måder, så kan man via sit eget lille TV-studie give kunderne masser af ny inspiration. De små indslag vil de fremover sende ud med nyhedsbreve og lægge på YouTube, så de kommer op, når man Googler f.eks Posterman-tusser eller krympeplast. 

Jeg arbejder også for Jyske Bank, der er den danske virksomhed, der er længst fremme med web-tv. Her er kommunikationen helt igennem professionel, men tanken bag er den samme. Ønsket om at nå ud til kunderne på egne præmisser. 

AV-Form er i mine øjne unik, fordi virksomheden bruger et enkelt og billigt kamera set-up, der ikke koster over 8.000 kr. Det er den gode ide, der tæller.

Arbejder du i en virksomhed, der kunne bruge video bedre? Er du en mindre selvstændig, der kunne kommunikere bedre?

Man skal turde komme ud over rampen, når man laver web-tv og på den måde stiller sig frem i sit eget Talk-show. Vil du gerne have inspiration, så tjek lige ham her: Han er fantastisk:

The Toilet Paper Entrepreneur

Det er en video-blog, som man bliver både glad og inspireret af at følge. Han er selvfølgelig et naturtalent foran kameraet, meget amerikansk og alt det der: Men det kunne lige så godt være dig eller mig.

I den slags videomarkedsføring er det autencitet og budskabet, man falder for. Så kunne du ikke både være autentisk og have et godt budskab, som vi andre kunne få glæde af? 

De bedste hilsner

Mikael Johnsen

 

 

 

 

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Mikael skriver Skriv dig op