Hvor meget skal jeg tage i timen? - Mette Glargaard - Iværksætter Debatten Amino
på Amino

Om denne blog

Mette Glargaard
 

Syndication

 

News

  • Ny bog med konkrete handlemuligheder for at komme over konsekvenserne af din opvækst: http://metteglargaard.dk/shop/helterejsen-slip-konsekvenserne-af-din-opvaekst/ Selvværd for begyndere er udsolgt som trykt bog, men fås stadig som ebog. Køb den her: http://metteglargaard.dk/shop/selvvaerd-for-begyndere/
 

Hvor meget skal jeg tage i timen?

Skrevet  04-03-2016 09:32  af  Mette Glargaard 

For nyligt blev mit blogindlæg "Derfor er 500 kroner i timen for lidt" http://wp.me/p6Z2Zd-9g igen delt og delt og delt - næsten 20.000 mennesker læste det på 2 døgn. Det er sket et par gange i de 3 år der er gået siden jeg lavede det, for det er desværre stadig super relevant. 

Men HVER gang bliver jeg spurgt (udover det åbenlyse "Kan du lære mig hvordan jeg får flere klienter?"): "Hvor meget skal jeg så tage for at få det til at løbe rundt?"

Det er et skidt spørgsmål - for hvornår løber det rundt for dig? Jeg kender ikke dit udgiftsniveau. MEN! Jeg vil gerne hjælpe dig med at finde ud af det - og derfor har jeg lavet et excel ark, som du kan downloade og bruge til at beregne, hvad du kommer til at have i overskud, hvis du har et bestemt antal klienter om ugen til en pris du sætter. Hva'be'har!? :)

I regnearket er der grønne tal, som du kan justere på og på den måde lave lige det regnestykke der passer på dit liv, så du kan se, om du skal mere ud over rampen eller om du kan læne dit lidt tilbage og nyde frugterne af dit hårde arbejde. Hop ind på blogindlægget på min blog "Mettes Hjørner" (der hvor jeg også har mit talkshow) og hent det: http://wp.me/p6Z2Zd-9g

Rigtig god fornøjelse

Mette Glargaard

www.metteglargaard.dk


Besøg vores samarbejdspartnere :