Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Mette Glargaard Aminotastic 2011 - en koncert i f-dur...

Aminotastic 2011 - en koncert i f-dur...

770 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
11 September 2011

WOW!

Jeg var til Aminotastic 2011 i går - med foredrag, snacks og afterparty. Og så en bunke skøre, sjove, skægge, krøllede, dejlige, smukke, velklædte, velformulerende, velduftende og visionære mennesker. Tak fordi I var der og gjorde min aften til en flyvende start på min Københavns-tur.

Jeg fik minglet en del - og mødt en stor del spændende mennesker på alle steder af iværksætterpyramiden - lige fra "Jeg overvejer, om jeg skal i gang" til hende, som ejer Hviid Design, tøjbutikken på Østerbrogade, der har været i gang i 22 år og er kendt for, at man som kunde får ekspedientens ærlige mening om tøjets evne til at få en til at ligne en million. Og så selvfølgelig en stor del af alle dem jeg kender fra tidligere - dejligt at møde jer, kramme jer og mærke, at I lever.

Der var en stemning af åbenhed og imødekommenhed - entusiasme og begejstring. Ikke bare for livet, men for at lave det der giver ild i håret og tro på mening.

Jeg er stadig helt høj, selvom jeg kun fik to mojito'er, en Twix og et stykke pizza. For sådan er det nemlig. Vi løfter hinanden. Vi efterlader spor og motivation i hinanden, når vi deler begejstringen.

Den smukke gamle koncertsal, som nok ellers er vant til den stille begejstring, mærkede cremen af Danmarks iværksættere være tilstede.

Flere af foredragsholderne snakkede om networking, personlig branding og salg via det mest interessante medie vi har, nemlig os selv og jeg oplevede at langt de fleste allerede havde luret den og gav noget af dem selv. YES!

Det var kanon - tak for en dejlig aften og en festlig nat ;-)

Mette - "Jeg hjælper mennesker med at udnytte deres fulde potentiale. Hvad hjælper du dem med?"
www.dinchance.nu 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Mette skriver Skriv dig op