Video præsentation af Det Nye My Hood Extreme Trick Løbehjul - Legehjulet - Iværksætter Debatten Amino
på Amino

Video præsentation af Det Nye My Hood Extreme Trick Løbehjul

Skrevet  30-05-2013 08:39  af  Martin Olsen 

På Legehjulet.dk arbejder vi hele tiden på at finde det bedste legetøj på hjul. Netop derfor er vi utrolig glade for at kunne præsentere det nye My Hood Extreme trick løbehjul.

Vi har derfor lavet denne lille video, som viser det frem. Det kan jo være svært at forholde sig til kvaliteten af et løbehjul, når man ikke umiddelbart kan købe det i en fysisk butik - derfor tænkte vi der må en video til.

Integreret Headtube:

En af de væsentlige attraktive egenskaber ved Extreme udgaven - er den integrerede headtube. Det betyder, i folkemunde at kuglelejet er pakket helt ind og således ikke så let bliver slidt pga snavs/fugt/salt som kan sætte sig mellem kuglerne i lejerne.

Det betyder også din barer, spinder super godt rundt.

Alu hjul

Derudover har løbehjulet flotte røde alu hjul. Det sikrer større holdbarhed når du specielt kører på ramper mm.

Pris

Kigger du på prisen for et trick løbehjul som har alu hjul, integrereret headtube og ABEC 7 kuglelejer - skal du normalt af med mere end 1100 kr. Men prissætningen på My Hood Extreme ligger KUN på 999 kr. Og så får du tilmed et fedt look.

Se nu videoen og så er jeg sikker på du også føler det er et mega godt løbehjul:

Fragt

Køber du det på Legehjulet.dk så sendes det fragtfrit - læs mere om det her:

http://www.legehjulet.dk/lobehjul-billige/664-trick-lobehjul-extreme-my-hood.html


Kommentarer

Maria Gottlieb skrev re: Video præsentation af Det Nye My Hood Extreme Trick Løbehjul den 11-06-2013 kl. 14:29

Hej Martin,

Super godt, du kaster dig ud i at bruge video og det er rigtig godt, at man kan høre, at du ved noget om det, du taler om.

Jeg tænker, at du via tre gode råd kan optimere kvaliteten næste gang, du producerer en video:

1. Hold telefonen vandret: Når du holder telefonen lodret, når du filmer, får du det smalle billede du har, når du uploader til Youtube, og så er det svært at se, det du viser.

2. Sæt struktur på din video: Brug et par minutter på at planlægge din video i et par bullets, eksempelvis efter modellen:

• Hvad er det, du viser?

• Hvorfor er det et godt løbehjul ?

• Hvordan ser det ud, når det er i brug?

Husk en god start hvor du eksempelvis siger ” I denne video vil jeg vise dig de nye funktioner på det nye løbehjul……” og en god slutning eksempelvis: Håber min video har vist, at dette løbehjul er perfekt for….(og husk at indsætte en annotation i videoen, med link til andre videoer eller til din webshop) og husk at videoen skal være skarp, for mange pauser får brugeren til at give op.

3. Brug et par timer på at indrette din Youtube kanal i det nye One-design. Der har du bla. mulighed for at feature en video og at linke direkte til din webshop fra topbanneret.

Håber du kan bruge mine råd

Med venlig hilsen

Maria Gottlieb

WeLoveVideo – Rådgivning, produktion og kurser i video

http://www.welovevideo.dk

Er kommentaren brugbar? 1 0
 
Besøg vores samarbejdspartnere :