Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs NYTÆNKNING Lever du også et liv i overhalingsbanen?

Lever du også et liv i overhalingsbanen?

3.916 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
24 September 2015

At leve et liv i overhalingsbanen, er det samme som at blæse på sig selv, sine nærmeste, andre mennesker, arbejdsgivere osv. For på ét eller andet tidspunkt går det galt, og så kommer vi til at betale prisen.

Hvad sker der? Er vi gået fra forstanden? Kan det være rigtigt, at omkring 600.000 danskere er overvægtige, og at mange af dem ikke kan passe deres arbejde, og derfor ender med at gå på førtidspension. Hvor skræmmende er det, at fedme ifølge Danske Statistik daglige slår 4 danskere ihjel? Det er simpelthen uacceptabelt, og ikke mindst en katastrofe for de ramte og deres familier, men sandelig også samfundsmæssigt.

Derfor skylder vi os selv og hinanden, at passe godt på det liv vi har, hvem ved om vi får en chance til. STOP op i tide, og lad fornuften tage over i stedet for at lade stå til, det tjener alligevel ikke noget formål.

Med mine to bøger 'Fedme Epidemi' og 'SB Metoden', kan du nå at ændre kurs, og komme tilbage på sporet igen. Bøgerne henvender sig til de mennesker, som lever et liv i overhalingsbanen, uden at tænke på konsekvenserne af deres handlinger. Det er dem, som har lyttet til reklamer, og som løber spidsrod efter tilbudsvarer som, discount, Fastfood, Take a Way, færdigretter, fedtfattigt, lightprodukter osv.

Uden at tænke over konsekvenserne, har de stille og roligt lagt rigtig mange kilo på sidebenene, og er endt med en vægt, de nok aldrig havde forestillet sig. Nej, de har ikke gjort det med vilje, de har ladet sig styre af indkodede vaner og mønstre, som plager dem døgnet rundt.

Disse mennesker har været, og er sikkert stadigvæk, tro mod overmagten. De tror fuldt og fast på, at alle produkter som ligger i butikkerne, ligger der fordi de er godkendt af fødevarestyrelsen, og derfor også godkendt til at spise og drikke, basta, punktum.
Dem kalder jeg for 'tillidsfulde uvidende forbrugere'. De har tillid til produkterne, fordi de ikke ved bedre.

Til Jer som er faret vild i madjunglen, og er blevet overvægtig mod jeres vilje, kan mine bøger vise vejen til et nyt liv, hvor sundhed, og en slank krop er omdrejningspunktet.

Forfatter
Marianne Lohse. International Certificeret Stress Coach, Coach, Helhedsterapeut, Forfatter.
Lever og ånder for 'sundhed for enhver pris'. Mit hjerte banker for de sjæle som er kommet på afveje. Om nogen har de brug for støtte og opbakning, og hvis mine bøger kan være en hjælp, vil det glæde mig dybt i mit hjerte.

Bøgerne kan købes hos; BoD.dk/bogshop, saxo.com, stresskanalen.dk 

Produktinformation:
Bogtitel: Fedme Epidemi - slår dagligt 4 danskere ihjel - hvad gik der galt
ISBN 978-87-7145-479-6
Paperback og e-bog: 108 sider

Bogtitel: SB Metoden - varigt vægttab uden slankekur
ISBN 978-87-7170-291-0
Paperback og e-bog: 172 sider

Forfatter: Marianne Lohse

Forlag: BoD

Sprog: Dansk

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Marianne skriver Skriv dig op