Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Malene Fich Weischer fra Netinspire.dk Kan du være overvægtig og arbejde med kostvejledning?

Kan du være overvægtig og arbejde med kostvejledning?

2,044 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
12 September 2015

... eller kan du være psykolog og gå ned med stress, være en stylist der kun går i cowboybukser, en parterapeut der bliver skilt eller investeringsrådgiver med rod i økonomien?

Svaret er, at ja, det kan du selvfølgelig godt.

MEN!

For der er et stort men. Du bliver nødt til at erkende, hvordan dine potentielle kunder vil se dig. Selvom det til tider kan være smerteligt at indse, så vil  personer, der opsøger en kostvejleder for at tabe sig, selvfølgelig undre sig over, at kostvejlederen er overvægtig. For så virker hans eller hendes recept vel ikke? Og det samme gælder alle de andre fag og modsætninger, man kan komme på.

Den gode nyhed er til gengæld, at når du erkender, hvordan dine kunder ser dig, så kan du også gøre noget ved det. Gøre din personlige udfordring til en del af den historie, du skaber omkring din virksomhed. Og pludselig kan dét, der måske gjorde det til et problem at få kunder, faktisk blive din styrke.

For eksempel kan kostvejlederen tilføje sit website en personlig fortælling om, hvorfor hun gerne selv vil tabe sig, hvordan hun vil gøre det – og om man vil være med på rejsen sammen med hende (eller ham). Investeringsrådgiveren kan levende beskrive, hvor frygteligt, det er, når kreditorerne banker på døren og kan på baggrund af sine egne oplevelser tilbyde at hjælpe andre, så de ikke kommer til at stå i samme situation som ham (eller hende).

Du skal selvfølgelig være meget bevidst om, hvordan du skaber din fortælling og det må endelig ikke ende med at blive en løgn. Jo mere ægte, jo nemmere er det at holde historien ved lige og udbygge den undervejs uden pludselig at blive konfronteret med et eller andet, du ikke kan stå inde for, når det kommer til stykket.

Og selvfølgelig kræver det også en forståelse for tekstarbejde og for branding at bruge sin egen historie aktivt. Men det kan sagtens lade sig gøre. Det er den slags, vi bl.a. arbejder med på mit mentorforløb "Lær at skrive, så det sælger!"

Første trin er imidlertid erkendelsen af, hvordan dine potentielle kunder opfatter dig. – Og det kan til tider være svært nok i sig selv.

Held og lykke med arbejdet,

PS: Når du alligevel arbejder med dine tekster, så prøv at tænke SEO ind i dem. Få gode råd til SEO tekster her - eller køb min SEO guide her

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Malene skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere