Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Lykke Rix Forandring kræver momentum...

Forandring kræver momentum...

1.985 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
23 September 2010

Det er en ære og et privilegium at blogge her på Amino. Og det er i tråd med den udvikling jeg selv arbejder på i øjeblikket. 

Den tid jeg ikke bruger på mit eget iværksætteri bruger jeg som mentorcoach i konsulentbranchen. Det er en fornøjelse at opleve udvikling og forandring ske, at udvide horisonten og møde nye udfordringer i det selvstændige liv, selv om jeg tror på, at vi i virkeligheden alle - på tværs af branche og produkt, i sidste ende stoppes af de mentale af slagsen.

Forandring er nødvendig, og det kræver tre ting:

  1. Fokus. Hvis du ikke ved, hvad det er for en forandring du ønsker at skabe, er det svært at drive udviklingen i den retning. Og du skal være mere specifik end du tror. Sæt tal på. Vid, hvornår du er i mål. Definér din målstreg, så du ved præcis hvornår du passerer den. Der kan være mange veje til målet, men målet forbliver ofte det samme. Hvis du altså ikke lader andre forstyrre dit fokus. 
  2. Vedholdenhed. De færreste store forandringer skabes over natten. Dem som får succes, er oftest dem, der holdt ud og holdt snuden i sporet, også når de mødte modstand, eller være endnu - stilstand!
  3. Motivation. Du skal kontinuerligt søge inspirationen, sparringen og arbejdsglæden, så du har lyst til at give den en skalle, også i dag. 

Til sammen er disse tre begreber opskriften på momentum. Og momentum skal der til at for at skabe varige forandringer, resultater på den lange bane og dermed succes. Vil du høre mere om momentum i din selvstændige forretning, så kan du her downloade en podcast jeg har lavet om emnet: http://www.hotshare.net/audio/302058-82789800a0.html. God fornøjelse. 

Her på bloggen vil min fornemmeste opgave være at skabe og bevare det momentum sammen med dig. Spørgsmål og konkrete udfordringer er mere end velkomne. Vi er altid klogere på de andres udfordringer, end vi er på vores egne.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Lykke skriver Skriv dig op